De leukste kleding voor meisjes in de winter

Vingino paarse sweater

De leukste kleding voor meisjes in de winter? Dat is natuurlijk een kwestie van smaak. En laten we eerlijk zijn, onze kinderen willen graag zelf hun kleding kiezen. Ik heb twee dochters en je zou denken dan je dan makkelijk de kleding van de oudste nog kan laten dragen door de jongste. Niets is minder waar in ons geval. De oudste hield altijd al van stoere meisjeskleding in donkere kleuren. De jongste van jurkjes in vrolijke kleuren. Ga dat maar eens combineren… Hoewel!? Een mix van stijlen is nu helemaal hip! Een snoezig rokje met bloemetjes kan juist heel goed met een stoere trui en stevige boots. Echt leuk, die mix en match mode!

De leukste kleding voor meisjes in de winter

Gebloemde meisjes rok van Retour Jeans

De leukste kleding voor meisjes in de winter is een mooie mix van kleuren en materialen. Een rokje met een maillot met stevige laarzen eronder. Zoals het rokje op deze foto van het merk Retour Jeans. Combineer het met stoere laarzen of halfhoge boots en je meisje is al gelijk geen doetje meer. Zeker jonge meiden vinden het leuk om rokjes te dragen. Maar ze zijn nog niet bereid om oncomfortabele schoenen aan te trekken. En gelijk hebben ze! Spelen en ravotten kan ook gewoon met een leuke rok!

Warme trui in compleet andere kleur

De paarse sweater van Vingino bovenaan dit artikel is een leuke jonge combinatie met de rok. En nee, de kleuren matchen niet. Dat is juist het leuke! Lekker combineren maakt de outfit sportief en creatief tegelijk. De tijd dat alle kleuren ton sur ton bij elkaar moeten passen is allang voorbij. Bijkomend voordeel is dat bijna alle items in de kledingkast van je dochter met elkaar gecombineerd kunnen worden. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar op het silhouet te letten. Niet alles te groot en wijd, maar variëren. Bij een grote wijde broek, trekken ze liever een strak shirt aan. En bij een aansluitend rokje kan een grote trui.

Dikke warme winterjas in zwart?

Me & My Monkey winterjas

Een lekkere warme winterjas is geen overbodige luxe voor kinderen die veel buiten zijn. Op de fiets naar school, buiten spelen en onderweg naar sportclubjes. Je kind mag het niet koud krijgen. Maar wat zeg jij als je kind ineens een zwarte jas wil? Ik vond vroeger zwart echt niet kunnen voor kinderen. Maar gek genoeg ben ik eraan gewend geraakt. Het staat ze eigenlijk prachtig! En zeker als ze het combineren met een kleurige broek of rok. Kinderen kunnen eigenlijk alle kleuren wel hebben. Ook al hangt het ook wel af van de haarkleur en teint van de huid, welke kleuren echt opvallend goed staan. Geef een erg bleek kind geen gele of zwarte kleding, dan ziet ze er gelijk minder gezond uit. Maar met een kleurige sjaal kan zwart ook weer heel goed staan. Deze zwarte jas op de foto is van het merk Me & My Monkey.

Lekkere laarzen voor kinderen

Nelson kids gouden enkellaars

Stevige laarzen voor je kind? Ja, deze laarzen van Nelson kids zijn een mooi voorbeeld van comfortabel lopen en toch een goede combinatie met leuke rokjes of jurken voor je dochter. Een lekkere dikke maillot in een leuke contrasterende kleur en klaar ben je! Deze laarzen in goudkleur zijn werkelijk overal mee te combineren!

Wat trekt jouw dochter graag aan in de winter? Ben jij altijd blij met haar keuze? En kan je het loslaten als zij iets kiest dat jij niet echt mooi vindt? Kleding is een manier van jezelf uiten. Het is belangrijk dat kinderen daarmee experimenteren als je jong zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.