Kinderkleding uitverkoop

Foto door Anastasia Shuraeva via Pexels dit is slechts een decoratieve afbeelding voor dit bericht.

Kinderen groeien zo snel. Het is vaak ook moeilijk te voorspellen hoe snel je kind groeit. Dus kinderkleding uitverkoop is leuk, maar het is lastig om voor het jaar erna je slag te slaan. De uitverkoop start gelukkig best vaak al vroeg in het seizoen. Dus als je even geduld hebt kun je veel besparen op kinderkleding door deze in de uitverkoop te kopen.

Wanneer begint precies de uitverkoop?

Ik Ben Zo Mooi happy stuff voor baby's en kids

Veel winkels houden uitverkoop omdat zij hun zomer- of winterkleren snel willen verkopen, om zo ruimte te maken voor de nieuwe kleren van volgende seizoen. Kleren kopen in de uitverkoop kan soms wel tot 75% schelen. Het is heel belangrijk dat je weet wanneer de uitverkoop is. De meeste winkels houden twee keer per jaar uitverkoop. Eén keer in de zomer soms al vanaf juni tot augustus en één keer in de winter in de maanden december en januari.

Kinderkleding uitverkoop scheelt veel geld

Kinderkleding kopen in de uitverkoop scheelt veel geld. Als je de basis van de garderobe van je kind op orde hebt, kun je makkelijk wachten tot de eerste kortingen gegeven worden. Natuurlijk koop je ook aan het begin van een seizoen wel al leuke nieuwe items om mee te beginnen. Maar voor de extra’s kun je prima wachten tot de uitverkoop begint. Kijk bijvoorbeeld eens bij Mexx Kids met kortingen tot 50%.

Koop items op de groei

Wil je meer baat hebben bij de hoge kortingen van de uitverkoop? Koop dan items op de groei. Kinderkleding uitverkoop is een mooie gelegenheid om veel geld te besparen of juist je kind wat extra kleding te geven. Zeker als je kind zelf veel van mode en leuke kleding houdt, is de uitverkoop een mooi moment om je slag te slaan. Probeer in te schatten welke maat je kind over een jaar zal hebben en kies wat items op de groei. Een jas of jurk kan makkelijk eventjes wat te groot zijn. Van een jasje kun je de mouwen omslaan en een jurk kan eerst ruim vallen en later strakker zitten.

Grotere winkels hebben meer maten

Misschien shop je met je kind graag bij kleinere modezaken. In de kinderkleding uitverkoop is het vaak zo dat grotere winkels nog wat meer maten beschikbaar hebben. Gewoon omdat zij een grotere voorraad hebben. Dus kijk ook eens bij de grotere online kinderkleding zaken. Kijk altijd samen met je kind welke kleding hij of zij echt wil hebben. Het gevaar van uitverkoop is dat je items koopt omdat ze goedkoop zijn. Maar als je kind ze nooit gaat dragen, is het toch nog te duur natuurlijk. Dus wees ook in de uitverkoop kritisch op wat je koopt.

In dit artikel staan banners met links naar winkels die uitverkoop hebben. Dat is natuurlijk niet het hele jaar door, maar ik zal deze per seizoen voor je verversen. De links zijn affiliates, dat betekent dat ik een klein bedrag verdien aan de aankopen die mijn lezers doen. Jij betaalt daarvoor niets extra. Zo kan ik mooie gratis content blijven maken voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.