Oranje kinderkleding voor Koningsdag

oranje kinderkleding

Het is weer bijna Koningsdag. De dag van vlaggen, aubade zingen, oranje petten en oranje kinderkleding. En niet te vergeten: het eten van oranje tompoucen. Op donderdag 27 april mogen de kleedjes weer uitgerold worden. Misschien ga je lekker langs de kleedjes en stands van de vrijmarkt lopen om voordelige kleding en speelgoed te scoren? Of je ruimt je huis op en verkoopt de spullen, die je niet langer nodig hebt. In elk geval is het een mooie feestelijke dag met veel muziek en plezier.

Oranje kinderkleding

Op Koningsdag trekken de meeste mensen oranje kleding aan. Meestal niet van top tot teen, maar in elk geval een shirt, jas of pet. Het is ook leuk om je kinderen in het oranje te steken. Kinderen vinden het leuk om hetzelfde als papa en mama aan te hebben. En hoe vaak gebeurt dat nou? Ik heb wat oranje kinderkleding voor je op een rijtje gezet, die je online nog snel kunt bestellen.

Dit jersey katoenen shirt is niet al te fel van kleur, zodat je deze ook de hele zomer nog makkelijk kunt dragen. Het is te koop bij Kidooz.

Bezoek Kidooz
Oranje romper

Natuurlijk kun je het ook echt goed aanpakken met die oranje kleur! Zoals deze oranje romper van de gespecialiseerde oranje artikelen winkel.

Bezoek de Oranje winkel
Oranje kindershirt koningsdag

Bij de Oranje Artikelen Winkel hebben ze alles wat je wilt hebben voor Koningsdag! Zoals dit kindershirt. Je kunt team Willem kiezen of juist Maxima. En je kunt er ook terecht als het Nederlands elftal heeft gewonnen. Of als je gelooft dat ze kunnen winnen. En ja, daar moet je altijd in blijven geloven, anders gebeurt het nooit!

Bij deze specialist in oranje artikelen vind je niet alleen oranje kinderkleding, maar ook voor jezelf en je partner alle oranje artikelen, die je bedenken kan. Van hele pakken en shirts tot zonnebrillen en boa’s.

Bezoek de Oranje Artikelen Winkel

PS: dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij via de links een aankoop doet. Het helpt mij om al jarenlang gratis artikelen, speciaal voor jou te schrijven. Het kost jou niets extra. Veel dank alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.