De spannendste wandelroutes met kinderen

De spannendste wandelroutes voor kinderen

Wandelen met kinderen? Is dat wel leuk? Zeker wel! Wandelboswachter Ellen Luijks en natuurfotograaf Bob Luijks maakten het boek ‘De spannendste wandelroutes met kinderen’. Samen met hun dochter Agnes zochten ze naar de avontuurlijkste routes door heel Nederland. Wedden dat de kinderen voortaan als eerste hun wandelschoenen aan hebben?

Wandelen leuk maken door de spannendste wandelroutes

een klein kijkje in het boek “de Spannendste wandelroutes met kinderen”. Veel informatie, echte foto’s en commentaar van een kind.

Veel kinderen vinden wandelen maar saai, maar daar hebben Bob en Ellen wat op gevonden. Samen met hun dochter Agnes als proefpersoon, bezochten ze heel veel avontuurlijke routes door het hele land. Wandelen is een avontuur! Alleen de allerspannendste routes mochten in het boek komen.

Agnes: “In dit boek staan de allervetste kinderwandelroutes ooit! Ik heb ze allemaal getest en ik ben écht op de gaafste plekken geweest, met vlonderpaden, trekpontjes, uitkijktorens, stapstenen en nog veel meer!”

Over het boek

wandelroutes met kids
Wandelen met kinderen een kijkje in het boek

De wandelingen in dit boek zijn geschikt voor kinderen tot en met 14 jaar. In de wandelgids vind je 42 wandelroutes en meer dan 35 extra routesuggesties, variërend tussen de 1 en 10 kilometer. Bij de wandelroutes staat onder andere aangegeven: de toegankelijkheid met een kinderwagen, de aanwezigheid van horeca en natuurlijk wat er allemaal te zien en te beleven valt.


Met deze wandelgids op pad? Bestel deze dan via wandelboswachterellen.nl of via Bol.com via onderstaande link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.