De elektrische mamafiets maakt fietsen nog leuker!

Elektrische mamafiets

Heerlijk eropuit met de kids. Dat is wat je als moeder natuurlijk het allerliefst doet. Heerlijk de buitenlucht opzoeken, lekker spelen in de speeltuin of een bezoekje brengen aan de kinderboerderij. Je wil natuurlijk dat dit zo comfortabel mogelijk kan voor jou en je kinderen. Een elektrische moederfiets biedt uitkomst. Zo’n e-bike is er namelijk voor gemaakt om jou als mama een handje te helpen. De fiets geeft je een klein steuntje in de rug als je op een winderige dag samen met je kids op pad gaat. Wij weten namelijk als geen ander dat fietsen met een kind achterop en in het stuurzitje niet niks is. Zeker met tegenwind voelt het als een olympische prestatie als jij je bestemming hebt weten te bereiken. En ja, in zulke situaties is zo’n steuntje in de rug best fijn. 

Veilig op pad met de elektrische moederfiets

We horen het je denken: is zo’n elektrische moederfiets wel veilig? Het antwoord is ja, zo’n elektrisch model is veilig. Makers zoals Stella Fietsen stellen veiligheid voorop. Dit betekent dat bij het ontwerp al stil wordt gestaan bij de veiligheid van een e-bike voor mama’s. Zo is de instap van zo’n elektrische mamafiets extra breed. Zelfs met een zitje aan het stuur heb je genoeg ruimte om soepeltjes op- en af te stappen. Wel zo fijn!

De fiets is voorzien van een extra stevige standaard en een stuurslot. De fiets staat dus stevig als jij je kids in de zitjes tilt. Zonder te wiebelen of een draaiend stuur. Het stuur is extra breed en hier vind je ook het bedieningspaneel. Deze geeft de cijfers en icoontjes extra groot weer zodat jij de trapondersteuning in een oogopslag kunt bekijken en verstellen. Zo kan jij je ogen zoveel mogelijk op de weg houden. 

Elektrisch fietsen naar de supermarkt of je werk

De elektrische mamafiets is dus niet zomaar een e-bike. Hij is er volledig op gericht jou in je job als mama te ondersteunen. Want fietsritjes naar de speeltuin of naar de kinderboerderij zijn natuurlijk veel leuker met een e-bike. Maar ook als je niet met de kids op pad bent is zo’n e-bike heel handig. Boodschappen doen doe je veel eerder op de fiets als je die zware tassen niet op eigen kracht naar huis hoeft te trappen. En wat dacht je van fietsen naar het werk. Met een elektrisch model klinkt dat veel aantrekkelijker. Je komt namelijk nooit meer bezweet aan. 

Kortom de elektrische fiets voor mama’s is dé manier om jouw job als mama makkelijker te maken. de dagen van zwoegen met twee kids in de zitjes is voorbij. Fietsen wordt weer leuk! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.