Moederdag bij Film1. WINNEN 10 X 2 maanden gratis films kijken

Film Un Beau Matin bij Film1

Film1 is een Nederlandse premium filmservice met recente bioscoopfilms via video on demand en op vier digitale televisiezenders, voor een vast bedrag per maand. Speciaal voor Moederdag mag ik 10 moeders een gratis abonnement voor 2 maanden geven! Lees snel welke mooie films je op zondag 14 mei kunt kijken met je gezin. Het thema moederschap staat natuurlijk centraal!

Kijken op Moederdag zondag 14 mei 20.30 uur

Op zondag 14 mei om 20.30 uur is er op de Film1-themakanalen keuze uit vier films, waarin het moederschap centraal staat. In het intrigerende Un beau matin op Film1 Premiere begint een alleenstaande moeder (Bond-girl Léa Seydoux) een affaire met een getrouwde man. Op Film1 Action is Shut In van regisseur D.J. Caruso (Disturbia) te zien, waarin een moeder door haar gewelddadige ex-vriend wordt opgesloten. Wie in een komische bui is stemt af op Film1 Family voor de hilarische film Bad Moms met Mila Kunis, Kristen Bell en Christina Applegate. Tot slot is op Film1 Drama de Duitse bekroonde film Lara te zien.


LEES OOK: Er even tussenuit? Boek een weekendje wellness!
EN Meer rust voor werkende moeders 10x tips


Film1 Premiere  I Un beau matin


Romantisch Frans drama met in de hoofdrol Léa Seydoux (France, Spectre) waarin een alleenstaande moeder tijdens een zoektocht naar een verpleeghuis voor haar vader een oude vriend tegen het lijf loopt. Ondanks dat hij een gezin heeft, krijgen de twee een geheime affaire en heeft Sandra na lange tijd weer het gevoel dat ze leeft. Het verhaal is van regisseur Mia Hansen-Løve (Bergman Island, L’avenir). Haar laatste film met autobiografische elementen speelt zich af in haar geboortestad Parijs en gaat ook over de aftakeling en dood van haar vader. De film ging in première tijdens het Cannes Director’s Fortnight en won daar het Europa Cinemas Label voor Beste Europese film op Cannes 2022.

Film1 Action I Shut In

Shut in kijken bij Film 1


Regisseur D.J. Caruso (Eagle Eye) keert terug naar het genre van zijn doorbraakfilm Disturbia. In thriller Shut In volgt de kijker het verhaal van de jonge Jessica, die met een drugsverslaving worstelt, en haar twee kinderen alleen opvoedt. Hun levens komen op het spel te staan wanneer Jessica’s gewelddadige ex haar opsluit in een voorraadkamertje. De vrouw moet vechten om te overleven en om haar kroost te beschermen.

Film1 Family I Bad Moms

Bad Moms kijken bij Film1


Amy Mitchell (Mila Kunis) is helemaal klaar met haar leventje als oververmoeide, werkende moeder. Tot ze besluit dat dit niet langer vol te houden is en ze samen met twee andere gestreste moeders (Kristen Bell en Kathryn Hahn) ervoor kiest om ‘bad moms’ te zijn. Maar dat pikken de keurige moeders van de school (Christina Applegate, Annie Mumolo en Jada Pinkett Smith) absoluut niet…Een hilarische komedie van de makers van The Hangover.

Film1 Drama I Lara

Corinna Harfouch als Lara

Op de dag dat Lara zestig wordt, geeft haar zoon Viktor het belangrijkste pianoconcert uit zijn leven. Echter het blijkt dat zijn veeleisende moeder niet welkom is bij zijn debuut. Haar pogingen tot contact worden tegengewerkt door familieleden die haar duidelijk maken dat ze Viktor met rust moet laten. Uit wanhoop koopt ze de laatste concertkaarten op en deelt die uit aan oude bekenden. Een aangrijpend verhaal van regisseur Jan Ole Gerster (Oh Boy), dat werd genomineerd voor verschillende internationale filmprijzen en er twaalf heeft verzilverd.

2 maanden Film1 kijken? 10X WINNEN bij mamas.nl

Film1

Via Mamas.nl mag ik 10 X een abonnement van twee maanden weggeven van Film1! Speciaal voor Moederdag! Ben jij een echte film liefhebber? En wil je films kijken die net vers uit de bioscoop komen? Dan is Film1 echt iets voor jou. Nu mag je daar 2 maanden gratis van genieten. En het abonnement loopt daarna automatisch af. Doe mee en win!

Hoe maak je kans?

LET OP: deze actie is verlopen, je kan niet meer meedoen!

Je maakt kans op deze mooie prijs door via deze link jouw naam en mail achter te laten. Deze actie loopt tot en met vrijdag 12 mei 2023 om 9.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @ mamasnl (Insta) en @moeders (facebook) EN volg ook natuurlijk Film1nl op insta.

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Mama’s nieuwsbrief met nieuws en tips over werk, opvoeden, (kinder)mode, acties en nog veel meer! Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud

2 reacties

  1. Nog niet eerder Film1 gekeken, dus een mooie kans om het uit te proberen. Ben heel benieuwd welke films ze daar beschikbaar hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.