Een goed gesprek tijdens de feestdagen met Vertellis: 3X winnen

Spelletjes met kerst

Dit jaar zien de feestdagen er wat rooskleuriger uit dan vorig jaar. Ook al kunnen we nog steeds niet met teveel mensen tegelijk kerst vieren. Onderzoek* wijst uit dat we veel meer waarde zijn gaan hechten aan thuis kerst vieren met vrienden en familie. Uitgebreid hoeft het niet eens. Meer dan de helft van de Nederlanders vindt een simpele viering genoeg. Zolang we het maar samen kunnen vieren. En wat staat er bovenaan ons verlanglijstje? Verbinding en een goed gesprek voeren met elkaar! En precies daarvoor is het vragenkaartspel ‘Vertellis’ gemaakt.

LET OP: Deze actie is inmiddels verlopen. Je kunt niet meer meedoen!

Verlangen naar een goed gesprek

Natuurlijk geven we elkaar ook dit jaar een cadeau met kerst. Maar ons diepste verlangen is samenkomen en een goed gesprek met elkaar hebben. Dat is wat de Coronacrisis met ons gedaan heeft. Mooie momenten en ervaringen samen delen. Dat is het afgelopen jaar schaars geweest. Maar hoe zorg je er nu voor dat je een gesprek voert, dat verder gaat dan koetjes en kalfjes. En dat iedereen aan de beurt komt met zijn of haar verhaal. Het vragenkaartspel Vertellis biedt uitkomst. Aan de hand van persoonlijke vragen op de kaartjes, krijgt iedereen een moment om antwoord te geven. Terwijl de anderen aandachtig luisteren. Telefoons aan de kant en aandacht voor elkaar. Dat geeft de verbinding waar we allemaal naar verlangen. Over wat je bezig houdt en ervaren hebt het afgelopen jaar. Maar ook over dromen en toekomstplannen. Hoe fijn is dat om dat te mogen delen met elkaar?! Het spelelement versterkt de aandacht simpelweg voor elkaar.

Vertellis: spelenderwijs de meest waardevolle feestdagen

Een goed gesprek

‘’Vijf jaar geleden liep ik er tegenaan dat ik het lastig vond om te zien dat het steeds moeilijker werd om écht verbinding te maken, met elkaar en met jezelf. We werden door de digitale verleidingen veel te veel afgeleid van wat er echt toe doet. En dat is nog steeds een groot probleem. Gelukkig zie ik door de komst van ons vragenkaartspel een positieve verschuiving. Niet alleen bij consumenten, maar ook bij coaches en therapeuten is de behoefte aan hulpmiddelen groot – inmiddels bieden 100 praktijken ons spel aan’’, aldus Bart Kloosterhuis, Co-founder Vertellis.

Er zijn verschillende Vertellis edities: voor relaties, het gezin én een speciale Vertellis Feestdagen-editie. Deze is al vanaf het begin ruim voor Kerst uitverkocht; en dit was nog voor Corona. De behoefte aan meer verbinding is zeker niet alleen in Nederland zichtbaar, dit vragenkaartspel boekt inmiddels succes in 9 landen en is door ruim 2 miljoen mensen gespeeld.

*Bron: onderzoek van Sitecore: 2021 Holiday Trends Report. Hierin zijn 1009 Benelux-inwoners ondervraagd naar de behoefte rondom de feestdagen

3X Vertellis spelkaarten winnen!

Via Mamas mag ik 3X het vragenkaartspel Vertellis Kersteditie weggeven ter waarde van 19,00 euro. Wil jij kans maken op een kaartspel van Vertellis? Laat dan via social media weten met wie je dat goede gesprek zou willen hebben! Je kunt via Instagram of Facebook reageren. Doe dat vóór 10 december 9.00 uur. Natuurlijk is liken en delen ook heel fijn!

De winnaars worden vrijdag 10 december gekozen. Ik (Vivienne) stuur je dan een berichtje met de vraag of je mij jouw gegevens wilt mailen. Reageer je die dag niet? Dan kies ik zaterdag een andere winnaar. Dus let goed op en deel het bericht met al je vrienden!

21 reacties

 1. wat super leuk zeg! Heb ook al een vragen boxje voor de kinderen, om leuke vragen te stellen tijdens het avond eten. Maar voor volwassenen lijkt me ook leuk

 2. Ik zou dit heel graag willen doen met mijn eigen gezin. Twee zoons en twee dochters en een leuke man. Allemaal in de puberteit, behalve m’n man dan ;). Even die mobiele telefoons aan de kant en gewoon een goed en gezellig gesprek hebben met elkaar. Het zal ons allemaal goed doen!

 3. Claudia van veltom

  Oh leuk om met het gezin te doen. Eens kijken waar onze zonen mee komen

 4. Wooh wat leuk lijkt me dit spel

 5. leuk voor met vriendinnen

 6. superleuk, graag voor bij de Kerst met mijn familie, vrienden en kennissen en met mijn leerlingen . Maar ook bij bijeenkosten met allerlei vrijwilligers. Waarom, verbinden, interesse in elkaar, warmte en begrip.
  Dus ik doe graag mee. <3

 7. Zowel met mijn man als mijn moeder en mijn twee beste vriendinnen 🙂 Heel interessant.

 8. Ik zou wel een goed gesprek met mijn man willen aangaan. Vaak gaat het toch over alledaagse dingen, en schiet een goed gesprek er snel bij in.

  • Dat zal voor veel mensen herkenbaar zijn. Je loopt zo makkelijk aan diepere gesprekken voorbij als je allebei een druk leven hebt! Gelukkig komt de Kerst er weer aan, dan zijn de meeste mensen lekker vrij en is er meer ruimte voor elkaar. Leuk dat je meedoet!

 9. Iets meer verbinding en aandacht voor elkaar is wel nodig.
  Daarom doe ik graag mee voor dit vragenspel.

  • Vergeten: ik zou wel eens een goed gesprek willen aangaan met mijn dochter.
   Ze heeft een druk leven met drie kinderen, dus zo vaak hebben we het niet meer over belangrijke dingen.
   Straks misschien maken we weer een start met dit spel!

 10. Met mijn moeder, man zou ik wel dat goede gesprek willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.