Boek: het stoppen met roken dagboek van Diana Dubois

In dit omkeerboek vertelt Diana helder en beknopt wat je moet doen, hoe je het doet en wat je nodig hebt om blijvend die dingen te combineren waarvan gedacht werd dat het niet mogelijk was:
– niet roken!
– goedgehumeurd zijn!
– slank zijn!
– met smaak eten!
Diana biedt de mogelijkheid om zonder veel moeite en/of aanpassingen een gezonde(-re) levensstijl na te streven. Onder een gezonde levensstijl wordt verstaan: meer dan dertig minuten bewegen per dag, een verantwoord gewicht hebben, gezond en gevarieerd eten en matig alcohol drinken. Wat hoort daar niet bij? Roken! Wat houdt iemand tegen om te stoppen met roken? De angst om dik te worden!
Die angst behoort vanaf nu tot de verleden tijd. Diana’s methode is gebaseerd op een natuurlijk product en is wetenschappelijk onderbouwd. Het werkt ook als je nog niet wilt stoppen met roken, maar alleen wilt afvallen!
Het omkeerboek bestaat uit twee delen en bevat wat in de reeds bestaande stoppen met rokenboeken ontbreekt:
Deel I: Het Stoppen met rokendagboek van Diana Dubois
Hierin heeft Diana bijna een jaar lang vrijwel dagelijks bijgehouden wat ze at, snoepte en dronk en wat er gebeurde in en om haar lijf nadat zij haar laatste sigaret had uitgedrukt. Door haar ervaringen te delen, kan iedereen stoppen met roken én slank zijn!
Deel II: De methode van Dubois
Met deze methode stop je wel met roken, maar word je niet als gevolg daarvan dikker. Dit deel bevat onder andere kooktips en menusuggesties!
Vanaf nu worden niet alleen doelen gesteld, maar worden deze ook bereikt én volgehouden! Geen overbodige luxe, als je bedenkt dat in Nederland ongeveer 3,7 miljoen mensen van 15 jaar en ouder roken, waarvan jaarlijks één miljoen rokers probeert te stoppen.
Te koop bij bol.com.

Een reactie

  1. Ik ben te dik maar ik rook niet. Mijn vriend is mager maar rookt wel :-.) En véél ook. Ik heb nu eindelijk de switch kunnen maken naar een gezonde levensstijl waarbij ik ook afval. Mijn vriend kan echter zijn draai nog niet vinden. Zijn laatste stoppoging duurder 3 weken. Ik zou hem graag bemoedigen d.m.v. dit boek, als reminder dat hij ’t niet alléén hoeft te doen en dat resultaat mogelijk is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.