Wild van Freek vakantieboek 2023 3X WINNEN!

Wild van Freek het Grote Kriebelboek

Maak van lezen een wild avontuur.

Ken jij het tijdschrift voor kinderen Wild van Freek al? Kinderen liften mee in de rugzak van Freek Vonk, de inmiddels wel bekende, zeer enthousiaste bioloog. Hij deelt zijn avonturen met jouw kids. Ze gaan al lezend op safari naar de meest bijzondere plekken van de wereld. En staan oog in oog met de wilde dieren die daar voorkomen. Ze krijgen survivaltips en het blad staat vol spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer wild nieuws!

Leeftijd: 7-10 jaar – Nederland: Groep 4-5-6 – België: Leerjaar 2-3 – Bestel je abonnement bij Blinkshop.nl


LEES OOK: SOS naambandjes voor op het strand deze zomer
EN Kinderen leren omgaan met geld een belangrijke les


Wild van Freek vakantieboek 2023: het Grote Kriebelboek

inkijkje Wild van Freek

Onlangs kwam de vakantie special uit van Wild van Freek: het Wild van Freek vakantieboek 2023. Met als heerlijk griezelige titel: Het Grote Kriebelboek. (Je kan het bestellen bij Blinkshop.nl). Ja, dat lekkere dikke boek gaat over kleine dieren. En ook dat is een wondere wereld, waar Freek alles van weet! En natuurlijk hebben die kleine dieren ook weer een relatie met grotere dieren. Wist jij bijvoorbeeld dat de Chimpansees takjes gebruiken om mieren uit boomstammen te peuteren?

Insecten zijn minstens zo spectaculair als grote dieren. Hoe dat zit, legt Freek je uit in het ‘Grote Kriebel Boek’. Het staat bomvol waanzinnige insecten en andere bijzondere beestjes. De bioloog vertelt je over hun knotsgekke acties. Zo laten sommige ieniemienie diertjes zichzelf expres ontvoeren. Of overleven ze het zelfs als ze worden overreden door een auto! En dan heeft Freek je nog niet eens vertelt hoe superbelangrijk al die kriebelbeestjes zijn. Holymoly, dit boek wil je zeker hebben!

Vakantieboeken

WINNEN 3X vakantieboek Wild van Freek

LET OP: deze link is verlopen, je kan niet meer meedoen!

Vers van de pers! Ik mag via Mamas.nl 3X het gloednieuwe Wild van Freek vakantieboek ter waarde van 8,25 euro weggeven. Hoe leuk is dat! Wil je meedoen? Het boek is geschikt voor kids tussen 7 en 10 jaar. Je maakt kans op deze mooie prijs door via deze link jouw naam en mail achter te laten. Deze actie loopt tot en met vrijdag 14 juli 2023 om 9.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @ mamasnl (Insta) en @moeders (facebook).

Doe mee en WIN

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Mama’s nieuwsbrief met nieuws en tips over werk, opvoeden, (kinder)mode, acties en nog veel meer! Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@mamas.nl
www.mamas.nl

7 reacties

 1. Willem de Wal

  Voor mijn buurmeisjes, grote dierenliefhebbers. Binnenkort gaan ze op vakantie en wat is dan leuker om dit kriebelboek mee te nemen.

 2. M. Dijkshoorn

  Voor onze grote dierenvriend. Die later Freek Vonk wil worden. En heel de dag alleen maar bezig is met de dieren en de natuur.

 3. Leentje van Weelde

  Mijn kleinzoon is gefascineerd van Freek

 4. Antonia van Eegelen

  voor mijn eigen kleine Freek die elk diertje/insect interessant vind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.