Je eigen Valentijn

Ik hoorde ooit de wijze gedachte dat dromen niet altijd uit hoeven komen. Waarom niet? Omdat de droom vaak mooier is dan de werkelijkheid. Neem nu de droom over de ideale man. Hij is lief, stoer, attent, grappig, sexy, zorgzaam en talentvol. En liefst nog veel meer. Een heerlijk beeld om van te dromen. Maar bestaat zo’n man wel? En ben jij zo’n vrouw? De droom is verrukkelijk en zoet. Maar misschien niet te vervullen? Op Valentijnsdag is het misschien niet zo fijn om geen man te hebben die je rozen stuurt en je bij romantisch kaarslicht mee uit eten neemt, om je vervolgens tot in de late uurtjes in volle extase te brengen. Je volledig vrouw te laten voelen. Maar in werkelijkheid kunnen de meeste mannen je dat toch ook niet brengen. Dus iedereen zonder Valentijn vandaag, raad ik aan lekker te zwijmelen over de droom. Zwelg in de pijnlijke romantiek van je verlangen. Huil, lach en verwen jezelf. Jij bent je eigen Valentijn!

Om in de sfeer te komen, kun je lekker meezingen, huilen en snotteren op de nieuwe CD Break Up songs – gepresenteerd door Manuëla Kemp. Met als nummer één verkozen door het publiek de hit van Marco Borsato ‘Ik leef niet meer voor jou’. En bedenk je vooral dat de man die je kwijt bent niet zo perfect was als je droomde of misschien nog droomt. En dat hij niet de ware was. De ware zou vandaag namelijk wel bij je zijn! Je zult hem waarschijnlijk ontmoeten zodra jij de ware voor jezelf kunt zijn. Zodra jij leeft voor jezelf. Dan kun jij het beste van jezelf aan de wereld geven. En alles wat je geeft zul je ontvangen. Heb jezelf lief, dan komt alles goed. Ik wens je een liefdevolle dag!

Durf te Leven,
Vivienne Westerhoud
Hoofdredactrice mamas.nl

CD Break Up songs
Afgelopen weken gaf Nederland massaal gehoor aan de liefdesoproep van Manuëla Kemp. Zij vroeg Nederland te stemmen op de beste songs bij liefdesverdriet. In samenwerking met Sky Radio en De Telegraaf maakte ze een lijst van 100 populaire nummers om liefdesverdriet bij weg te snikken of juist een lekker opgelucht gevoel van te krijgen. Marco Borsato’s ‘Ik leef niet meer voor jou’ bleek met stip Nederlands favoriete uithuilsong te zijn. Andere liedjes die ons troost bieden bij liefdesverdriet zijn o.a. ‘Lost’ van Anouk, ‘Love Hurts’ van Nazereth of ‘Unbreak my Heart’ van Toni Braxton. De volledige top 10 van ultieme ‘break up songs’ ziet er als volgt uit:

1              Ik leef niet meer voor jou          Marco Borsato
2              Lost                                                      Anouk
3              Love hurts                                         Nazereth
4              Unbreak my heart                         Toni Braxton
5              Bloed, Zweet en Tranen             Andre Hazes
6              Goodbye my lover                        James Blunt
7              I can’t make you love me           Bonnie Rait
8              Knocked Out                                    Trijntje Oosterhuis
9              Skinny Love                                      Birdy
10           I will always love you                     Dolly Parton
Deze top 10 is, naast 28 andere break up songs, terug te vinden op de CD Break Up Songs, die vanaf  vandaag 14 februari, Valentijnsdag, verkrijgbaar is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.