Boek: anders denken

Je kunt een andere invulling aan je leven geven, of uit het dal klimmen, door bewust ANDERS te DENKEN.
Je krijgt inzicht in de wijze waarop denkpatronen dit kunnen belemmeren.
Door dit hele proces te doorlopen, kun je een nieuwe weg inslaan. Een weg die veel brengt en waarin je ook veel kunt betekenen voor jezelf en anderen. Een weg die voelt als een overwinning.
Weet: als je alles blijft doen zoals je het tot dusver hebt gedaan, zal je krijgen wat je tot dusver hebt gekregen!
Patricia de Groot heeft een jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van mensen. Ze begeleidt o.a. veranderingsprocessen. In haar boek ëAnders denken´ schetst ze een routekaart. Ze legt uit hoe je routekaart ontstaat en hoe je deze, als je dat wilt, naar eigen inzicht kunt veranderen.
Vervolgens lees je over communicatieve vaardigheden en de manier waarop je deze kunt gebruiken om anders, beter met jezelf en anderen te communiceren. Je hebt dan de ingrediënten die kunnen leiden tot bewust worden.
Ook lees je wat is er voor nodig is om deze inzichten op jezelf toepassen. Aan de hand van voorbeelden kun je zien hoe patronen totstandkomen en wat hiervan de gevolgen kunnen zijn. En waar een positieve verandering toe kan leiden. ëAnders denken´ is een praktisch boek waarmee je verschillende technieken (zoals NLP en mindmapping) leert gebruiken om moeiteloos van inzicht tot uitzicht te komen. Te koop bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.