Bugaboo kinderwagens comfort voor kind en ouder

Bugaboo is al jaren een toonaangevend merk als het gaat om kinderwagens en stollers. Twintig jaar geleden heeft Bugaboo een revolutie op het gebied van kinderwagens in gang gezet. Door sportieve kinderwagens te ontwerpen. Kinderwagens die het leven van ouders veel makkelijker maken. Naast het comfort voor je kindje, letten de ontwerpers ook om de wendbaarheid, het gemak en de mobiliteit voor ouders. Zodat je zoveel mogelijk op pad kunt met je kleintje. Bugaboo kinderwagens zijn niet meer weg te denken voor ouders en kinderen.

Korting op Bugaboo kinderwagens

Een kinderwagen koop je maar één keer. En je wilt daarbij een goede keuze maken. Na je eerste kindje, wil je deze ook gebruiken voor je tweede of derde baby. Daarom kies je voor kwaliteit. En dan ben je bij Bugaboo aan het juiste adres.

Nieuwe modellen van Bugaboo zoals de Bee 6

Bugaboo Bee 6 model

Ken je de nieuwste modellen van Bugaboo kinderwagens al? De nieuwe urban kinderwagen Bee 6 geeft je de vrijheid om moeiteloos door de stad te navigeren met je kinderwagen. Licht en wendbaar zoals je gewend bent van het merk. Met een sportieve uitstraling voor hippe jonge ouders. Je kunt de Bee 6 bestellen met wieg voor de eerste 6 maanden inclusief een stoel -zie foto- tot 4 jaar. De kinderwagen kun je met één hand inklappen en compact opbergen. Hoe handig als je net je kind eruit hebt gehaald en op de arm draagt.


LEES OOK: Welke babyhapjes mogen niet ontbreken in je ijskast?
EN Een baby proof douchecabine of bad? Zo doe je dat!


Bugaboo Ant: de compacte revolutie

Compacte kinderwagen van Bugaboo

Het model Ant van Bugaboo, doet zijn naam eer aan. Zo slim, wendbaar en sterk als een mier in het gebruik. En zo compact, licht en klein wanneer je deze in opgevouwen toestand mee wilt nemen. Overigens allemaal zonder het comfort voor je kind uit het oog te verliezen. Ideaal als je op reis wilt met je kindje. Juist op reis is het fijn als je kind tot een jaar of vier af en toe in de kinderwagen kan zitten. Dat geeft jullie als ouders de vrijheid om kilometers te maken. Dat hoort bij het avontuur van het reizen. Zodra dat weer kan.

Bekijk ook de producten in de Bugaboo outlet en sla je slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.