BPA vrije waterkoker voor je babyvoeding

BPA vrije waterkoker

Voor je pasgeboren baby wil je alleen het beste. Je schildert de muren van de babykamer gifvrij op waterbasis. En je kiest pure stoffen voor de babykleding. Maar ook pannen en waterkokers kunnen gezonder. Deze 100% BPA vrije waterkoker is een geweldige keuze om babyvoeding mee te maken. En het staat ook nog eens prachtig in je keuken. Gezond en mooi dus. Dat is wat je voor je baby ook wilt!

BPA vrije waterkoker én thermoskan

Deze waterkoker van het merk Plint heeft temperatuurregeling en ook nog de functionaliteit van een thermoskan. De Plint Kettle heeft een uniek design. De binnenzijde is voor 100% gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS (1810/ 304). Er is dus geen enkel stukje kunststof, dat voor de afstoot van chemische stoffen zou kunnen zorgen. In het handvat zijn 2 knoppen verwerkt. Je kunt de waterkoker gewoon aanzetten tot deze kookt. Of je gebruikt de waterkoker om het water warm te houden. Door de dubbele wand kan dat heel efficiënt, omdat het water niet snel afkoelt. Als jonge moeder wil je het jezelf makkelijker maken. Dan helpt goede keukenapparatuur altijd.

Het merk Plint

Het is alweer ruim tien jaar geleden dat Plint haar eerste waterkoker uitgebracht. Het vorige model wat de waterkoker had het unieke fluitketel model. Inmiddels is dit model door vele producenten overgenomen. Nu is Plint er weer met een innoverende waterkoker met efficiëntie, duurzaamheid, slimme functies en een waanzinnig uiterlijk. In vele trendy kleuren. De inhoud van deze ketel is 1,5 liter. Ze zijn te koop bij Teapottery.

Over Teapottery

De webshop van Teapottery heeft een aantal luxe merken van hoge kwaliteit. Nee, je kunt er niet álles kopen. Maar de merken zijn wel altijd goed. Een goede theepot, kwaliteitsservies en geweldige messen. En niet te vergeten deze pepermolen van het merk Zassenhaus. Nee, het is niet zomaar een pepermolen. Het is hét merk pepermolen dat elke echte kok in huis wil hebben. Ook de professionele topkok. Een mooi cadeau misschien om te vieren dat je weer wat pittiger mag eten nadat je overgestapt bent van borst- naar flesvoeding voor je baby. Of misschien verzin je er een andere reden voor! Het is ook nog een duurzaam cadeau. De hoge kwaliteit geeft de fabrikant reden genoeg om 25 jaar garantie te geven. Ik word daar blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.