Uitjes voor herfstvakantie 2020

Uitjes herfstvakantie 2020

De herfstvakantie 2020 voor de kinderen in Nederland staat alweer voor de deur. Omdat veel pret in de zomer in het water viel door Corona, willen we van deze vakantie wel iets extra leuks maken. COVID-Proof natuurlijk. De meeste musea en attracties zijn er inmiddels op ingesteld om een beperkt aantal bezoekers te ontvangen. Dus zorg dat je altijd even online reserveert. Tenzij je natuurlijk gewoon lekker naar buiten gaat. Want ‘buiten’ is altijd open! Uitjes voor herfstvakantie 2020, daar zijn we wel aan toe.

Tips uitjes voor herfstvakantie 2020 met kinderen

Tips voor uitjes voor herfstvakantie 2020 met kinderen zijn er natuurlijk genoeg. Ook met de nieuwe aangescherpte maatregelen tegen Corona. Let erop dat je altijd vooraf online reserveert en dat je voor de zekerheid zelf een mondkapje meeneemt. Van mijn site haarauto.nl – auto, uitjes & vakantie- heb ik 4 leuke ideeën voor je geselecteerd:

Welke uitjes voor herfstvakantie 2020 heb jij zelf in gedachten? Laat het ons weten, dan kunnen we nog meer inspiratie geven voordat de vakantie begint!

Wanneer is de herfstvakantie?

De herfstvakantie 2020 is dit jaar weer gespreid. In de regio Noord begint de vakantie al op 10 oktober en eindigt op 18 oktober. Regio Midden en Regio Zuid lopen gelijk en hebben herfstvakantie van 17 tot en met 25 oktober 2020. LET OP! omdat scholen mogen afwijken van deze data, moet je ook altijd even de schoolgids raadplegen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.