Tips voor leuke uitjes van HaarAUTO

Tips voor leuke uitjes

Zoals je misschien wel weet heb ik ook de website haarauto.nl live gebracht, alweer ruim acht jaar geleden. De site voor vrouw, auto en uitjes. Omdat ik uiteindelijk vooral over uitjes en vakantie schreef naast wat verhalen over auto’s, doopte ik de site vorig jaar om tot Haar A.U.T.O waar de A staat voor avontuur, U voor uitjes, T voor Travel en O voor Ontspanning. Je kent het wel, een lekker dagje sauna of fijne massage. Het dekt zo beter de lading, terwijl ik nog steeds ook over auto’s mag schrijven. Een leuke combinatie. Deze maand hebben we weer tips voor leuke uitjes, die ik graag met je deel.

Weekendje weg in Nederland met natuur en luxe

Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Als je meer leuke uitjes en musea en tips voor stedentrips en vakanties wilt ontvangen in je mailbox, meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Haarauto.nl.

Over HaarAUTO

In juni 2013 startte ik mijn blog haarauto.nl. Omdat ik van auto’s houd en van reizen. Als we het over auto’s hebben, vind ik deze Ford Mustang uit mijn geboortejaar 1966 het allermooist. Ik zou deze auto der auto’s echt nog heel graag een keer voor mezelf willen kopen.

Ik sleutelde zelf aan mijn eerste auto. Samen met mijn vader.

Mijn eerste auto was een Ford Capri, die komt al een heel eind in de goede richting! Ik knutselde zelf als er iets te repareren viel, verving een distributie en een volledige uitlaat. Maar het allermooist vind ik het geluid van die motoren als je op het gaspedaal gaat staan. BeBebrroem, trilt je hele lijf dan mee. Daar kan ik ontroerd van raken. Vaart maken in een snelle auto met een stevig geluid geeft mij een gevoel van vrijheid. Het is moeilijk uit te leggen. Het is gewoon heerlijk! Van welke auto gaat jouw hart sneller kloppen?

En dan reizen. Zelf ben ik dertig keer verhuisd over meerdere continenten. En dat allemaal voor mijn dertigste. Het reizen is mij met de paplepel ingegoten door mijn Amsterdamse ouders. Ik was zes toen ik voor het eerst in Nederland kwam wonen. Ook daarna reisde ik veel, voor een afstudeeropdracht woonde ik een half jaar in een wildpark in Indonesië en als reisleider werkte ik in het Midden Oosten.

Toen ik kinderen kreeg, bleef ik vaker thuis. Maar ook met hen heb ik mooie reizen gemaakt. Nu mijn dochters allebei studeren, reis ik regelmatig ergens heen en neem dan mijn hond en mijn werk gewoon mee. Heerlijk in een andere omgeving, waar ik ontdekkingstochten kan maken. Ja, daar wordt ik gelukkig van!

Liefs,

Vivienne

Stuur jouw auto & reisverhaal in!

Voor de nieuwe rubriek ‘Haar Auto & Haar Reis’ kun je jouw eigen verhaal insturen. Deel jouw droomreis. In welke auto, zou jij in welk land rond willen reizen? Of heb je dat zelfs al gedaan? Wat spreekt je aan in de auto? En waarom is dat land zo mooi voor jou? Verwerk er tips en routes in als je deze wilt delen. Zo kun je anderen inspireren! Je kunt mij mailen via info@haarauto.nl onder vermelding van ‘Mijn auto, mijn Reis’. Stuur minimaal één afbeelding mee in JPG. Als jouw verhaal gekozen wordt voor publicatie, laat ik het je weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.