Uitjes voor de kerstvakantie met kinderen

Uitjes voor de kerstvakantie met kinderen

Gezellig samen eropuit in de vakantie, zie jij daar ook naar uit? Oké, we krijgen misschien geen sneeuw, maar naar buiten kan altijd. Regenkleding aan en waterdichte schoenen, wie houdt je nog tegen? Daarna is knus opkrullen op de bank nog veel lekkerder! En die warme chocolademelk smaakt 10X beter na een wandeling in de frisse lucht.

Drukke tijd en momenten van loslaten

De kerstvakantie is de enige tijd van het jaar dat bijna iedereen in Nederland tegelijk vakantie heeft. Het is dus overal gezellig druk. Houd rekening met veel drukte bij leuke attracties en musea en maak zoveel mogelijk gebruik van het OV om parkeerproblemen te voorkomen. Neem de tijd om uitjes goed te plannen. Vergeet ook niet de relax-stand aan te zetten. Hoe rustiger jij bent, hoe gezelliger ook de rest van het gezin meedoet. Overleg en laat iedereen meedenken over de uitjes en activiteiten deze vakantie. Dan heb je de

Geen zin in drukte? Ga de natuur in en kleed je warm aan!


advertentie


Ben je niet zo dol op drukke pleinen in de stad? Met muziek, schaatsbaantjes en massa’s mensen? Duik dan lekker de natuur in. Trek je waterdichte schoenen aan en ga stampen in de regen. Bouw een hut en kom liefst onder de modder weer thuis. Wil je eens een andere wandeling maken dan je gewend bent? Kijk dan naar de wandelingen die de ANWB door het hele land heeft uitgestippeld. Je kan met de zoekfunctie kiezen uit wandelen in de natuur, langs monumenten of street art routes door de stad.

Musea voor kinderen: lekker eropuit in de Kerstvakantie

Bijna elk museum in Nederland heeft tegenwoordig wel een speciaal programma voor kinderen. Het is een trend die jaren geleden begon. Het was nooit eerder zo leuk in de musea in Nederland! Er zijn schilder workshops en andere creatieve activiteiten, die ook nog eens heel leerzaam zijn. Kijk in deze rubriek op mijn site Haarauto.nl naar: leuke musea voor kinderen.

Weekendje weg naar de sneeuw of de zon

Misschien wil je nog een paar dagen weg? Een leuke trip naar een Europese stad. En wil je dan sneeuw zien? Dan zijn dit de meest sneeuwzekere steden in Europa. Maar een korte vakantie naar de Spaanse eilanden kan je lekker even opwarmen. Natuurlijk is het er nu niet echt warm, maar rond de 20 graden is ook heel behaaglijk. En wat denk je van een last minute naar Egypte? Als je echt even op wil warmen, oude cultuur wil snuiven én lekker wil eten, dan is dat een super voordelige keuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.