Pasen! Dek de tafel met mooi servies

Het mooie weer hangt weer in de lucht, de lente komt eraan. En binnenkort is het weer Pasen. Veel mensen komen dan gezellig met de familie bij elkaar, zoeken paaseieren of maken een lange wandeling. En we eten vaak extra lekker. De paas brunch is een uitkomst voor mensen die van een beetje uitslapen houden. En alles smaak extra goed als je de tafel mooi dekt!

Servies dat gezien mag worden

bloesem in een vaasjeEen paar keer per jaar komt het allermooiste servies uit de kast. Of misschien gebruik je het wel elke dag? Maar met Pasen maak je in elk geval de tafel extra mooi. Je let op of alles wel bij elkaar past, je zilver is gepoetst en de borden worden geflankeerd door mooi tafellinnen. Jouw tafel is wat je noemt ‘op z’n Paasbest’!

Wedgwood tijdloze schoonheid

Wedgwood serviesHet klassieke Wedgwood Edme servies is ontworpen in 1908 en wordt tot op de dag van vandaag over de hele wereld verkocht en gebruikt. Het is een perfect basisservies dankzij de roomwitte kleur en geribbelde randen. Het is gemaakt van het speciale ‘Queen’s ware’. Wedgwood kreeg in 1759 het exclusieve recht om deze eretitel te gebruiken. De Engelse koningin Charlotte, vond het destijds deze titel meer dan waard. Natuurlijk zijn er ook andere mooie, leuke, gezellige serviezen waar je een heel vrolijk Pasen mee kunt vieren, maar met dit servies als basis, krijg je zelfs een koninklijk Pasen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.