‘Kidz Zondag’, Hét kinderevenement van Rotterdam, WINNEN: 3X2 kaartjes WINNAARS zijn bekend

‘Kidz Zondag’, Hét kinderevenement van Rotterdam voor 7de keer op het Westelijk Handelsterrein. ‘Kidz Zondag’ wordt voor de 7de keer op het Westelijk Handelsterrein georganiseerd. Op zondag 21 oktober vanaf 12.00 uur gaan de deuren van de pakhuizen weer open na de zomerstop. Ook deze keer staat Kidz Zondag weer in het teken van ontwikkeling, beweging en ontspanning van de kinderen in een veilige omgeving centraal. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen kiezen uit meer dan 15 activiteiten op het Westelijk Handelsterrein. Van Breakdance tot theater workshop, van zangles tot auto’s bouwen, aan elke kind is gedacht! De winnaars van deze actie zijn: C. Jagtenberg uit Soest, A. Flikweert uit Brouwershaven, Fam. Goud uit Klaaswaal. Veel plezier ermee!

Wil jij 2 kaartjes ter waarde van 2×12,50 euro winnen voor dit evenement? Stuur dan vóór 12 oktober 2012 een mail met jouw naam en adresgegevens naar info@mamas.nl.

Ouders kunnen rustig van een kop koffie of thee genieten terwijl hun kroost zich vermaken, het Westelijk Handelsterrein zorgt voor goede begeleiding tijdens de activiteiten. Om deel te nemen aan de activiteiten maken de kinderen gebruik van een strippenkaart, die je toegang geeft tot vijf activiteiten naar keuze.

Dit evenement wordt in samenwerking met Gemeente Rotterdam en de Popunie geïnitieerd omdat in Rotterdam Centrum weinig te doen is voor kinderen van deze leeftijdsgroep. Het Westelijk Handelsterrein wil door dit evenement kinderen stimuleren om te gaan sporten of bezig te zijn met muziek of dans.

Kidz Zondag vind elke 3e zondag van de maand plaats op het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam en de kaarten zijn verkrijgbaar via de website: www.wht-rotterdam.nl of bij de kassa voor maar € 12,50 per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.