Wedding Styles voor als je gaat trouwen

trouwerij huisstijl

De één overtreft zichzelf in een prachtige witte bruidsjurk en de ander betovert de bruid(egom) in een hip maatpak met toffe accenten en een strakke snit. Trouwen doe je natuurlijk op je eigen manier. In Amerika kleden ze naast zichzelf al heel wat jaren hun huwelijk helemaal aan. Van ballonpartijen tot bloemenzeeën en taarten zo hoog als de Empire state building. Het programma FOUR weddings  (vrijdagavond op TLC ) laat je aardig wat inspirerende ideeën zien. Zwak ze misschien wel een beetje af, want ze zijn Amerika-all-the-way! Kies je eigen wedding style. Wedding styles zijn thema’s of kleuren en de sfeer, waarin jij wilt gaan trouwen.

 trouwhuisstijlVersieringen op elkaar afstemmen

Nu staan we in ons kleine Hollandse landje aardig met onze voeten in de grond toch druppelt er een stukje van deze partytrend ook deze kant op. We besteden meer zorg aan de aankleding van ons huwelijk. Niet alleen de personen die in het huwelijksbootje stappen, maar er wordt gedacht aan veel meer accenten die bij het huwelijk horen. Naast ballonnen zijn pompons momenteel echt een geweldige trend. Hang ze op of doe lekker eigenwijs en decoreer er de dinertafel mee. Een leuk sfeertje en het enige wat je nodig hebt is wat crêpepapier en touw! Als je alle versieringen goed op elkaar afstemt, kan je alles eenzelfde stijl meegeven. Kies uit meerdere Wedding Styles.


LEES OOK: Trouwen en je bruiloft organiseren: de ultieme checklist!


Wedding styles in sprookjes huwelijk

Wedding styles

Een belangrijke plek heeft ook de trouw-huisstijl gekregen in het trouwsprookje! Niet alleen een huwelijksuitnodiging maar veel meer items in dezelfde stijl. Een totaalpakket om sfeer te geven aan dé dag! Vaak staat een kleurthema of een bepaalde illustratie centraal. Er zijn natuurlijk veel verschillende Wedding styles te verzinnen. Ga er daarom samen eens goed voor zitten!


LEES OOK: Zwanger op je bruiloft? Hier moet je op letten!
EN Sieraden voor de bruid. Welke kies jij?


Save the date kaarten

Het kan al beginnen al met een trigger: de “Save the date” kaart.  Heel leuk en praktisch. Een kaart die je tussen de 6 en 12 maanden voor jullie huwelijk naar de gasten stuurt om de datum vrij te houden. Helemaal in stijl van de trouwkaart maar met minieme informatie.  Jullie namen, de datum en eventueel een klein gedichtje er op. Vergeet niet te vermelden dat de officiële uitnodiging nog volgt.

Huisstijl in alle communicatie met je gasten

trouwkaarten en huisstijl

Naast de trouwkaart zijn er veel onderdelen die je kunt kiezen om te gebruiken als jullie huisstijl: Denk aan rsvp -répondez s’il vous plaît ofwel ‘antwoord alstublieft’- om te weten wie er wel en niet aanwezig kan zijn, menu- en of naamkaartjes op de dinertafel,  canvas gastendoek voor handtekeningen of zelfs gepersonaliseerde bierviltjes voor aan de bar! Kleine bedankkaartjes die de gasten meekrijgen na afloop met een cadeautje horen bij de favorieten en er zijn ook bedankkaarten die je de gasten na afloop zou kunnen sturen. Kies voor prachtige trouwkaarten in de stijl van je feest. En laat ook bedankkaarten drukken.

Je hoeft natuurlijk niet alles te doen. Dat zou misschien voor jou too much zijn. Maar het is wel leuk om een aantal producten te combineren. Gasten herkennen de trouw-huisstijl al snel omdat jullie trouwkaart vaak al een tijdje staat te pronken op de kast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.