Coach samengestelde gezinnen

coach samengestelde gezinnen Annette van der Maarel
Coach voor samengestelde gezinnen Annette van der Maarel

Annette van der Maarel is al jarenlang coach voor samengestelde gezinnen. Sinds haar verhuizing naar het Noorden van het land, doet zij dat vooral online. En dat werkt prima! Ze is een goed opgeleide register-counsellor en ondersteunt met psychologische inzichten en praktische tips. Bovendien is ze ervaringsdeskundige als zowel bonus-mama als bio-mama in het stiefgezin. ‘Er is hoop, ook voor jou. Als je meer weet en meer begrijpt, kom je al een grote stap verder’.

Coach samengestelde gezinnen en stiefmoeders

Annette van der Maarel is coach voor stiefmoeders. Dit doet ze met veel toewijding en liefde. ‘Ik weet uit eigen ervaring hoe mooi, maar ook hoe moeilijk het leven in een samengesteld gezin kan zijn. Weet je wat het grootste geheim is van een gelukkig stiefgezin? Je kunt het leren!’ Annette is ruim tien jaar stiefmoeder en moeder van drie dochters. Op deze site van mamas.nl in de rubriek ‘stiefmama’ geeft Annette je tips om het leven in een samengesteld gezin soepeler te laten verlopen. Met begrip en liefde kom je een heel eind!

Behoefte aan ‘stiefcoaching’ voor jouw samengestelde gezin?

Annette werkt vooral online. Met persoonlijke sessies via skype en berichten via email. Wil jij een persoonlijk gesprek omdat je behoefte hebt om meer inzicht te krijgen in jouw stiefgezin? Neem dan contact op via a.vandermaarel@hotmail.com of kijk voor meer informatie op haar website www.annettevandermaarel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.