De leukste outfit voor je kind

De leukste outfit voor je kind
Jurk en jas van het merk Wander & Wonder

Als mama ben je druk genoeg met de opvoeding van je kids. Kinderen zijn zelf ook druk met school en toetsen, zelfs op de lagere school al. En dan zijn er de sportclubjes, uitjes met vriendinnen voor verjaardagen. En misschien nog een muziekles hier en daar. Je wilt zelf zoveel mogelijk meemaken van die jeugdige gezelligheid, naast je baan en het huishouden. En je wilt dat iedereen er een beetje fashionable bijloopt. De leukste outfit voor je kind kun je scoren, zonder dat het je teveel tijd kost. Online zijn zoveel leuke winkels, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Je wil ook betrouwbare winkels kiezen met goede prijzen en de mogelijkheid items terug te sturen.

De leukste outfit voor je kind kopen online

Baje Studio overhemd voor jongens
Baje Studio overhemd voor jongens

Mamas zijn al druk met werk, kinderen, familie en vrienden. En tenzij het je hobby is, wil je niet teveel tijd kwijt zijn aan het uitzoeken van de leukste outfit voor je kind. Je vindt online genoeg inspiratie voor leuke outfits en het combineren van kleding met schoenen. Welke kleuren zijn dit seizoen weer in de mode? Wat is de stijl waar de hippe kids in rondlopen? Of heeft jouw kind misschien zelf al een hele uitgesproken smaak? Dan is online zoeken naar de leukste outfits ook heel makkelijk samen met je kind te doen. Je kunt namelijk leuke kinderkleding online kopen. En samen op de bank uitzoeken wat een leuke combinatie is, kost toch een stuk minder energie dan een middagje winkelen in de stad. Ook al is dat ook altijd een leuk uitje als je er allebei van houdt. Ga liever niet met teveel kinderen tegelijk op pad, geef ze één voor één de aandacht die ze verdienen.  

Slim combineren van de kinderkledingkast

Ongeacht of je een jongen of meisje hebt, je wilt dat ze leuk gekleed gaan. Als ze jong zijn, kun jij meestal de kinderkleding nog wel uitzoeken. Dat is lekker makkelijk. Maar de meeste meisjes willen vanaf een jaar of vijf of zes, ook zelf hun zegje doen. Jongens vinden het vaak allang best als jij het voor ze doet, als je je maar houdt aan de donkerblauwe en grijze tinten, waarmee ze niet teveel opvallen of afwijken van de groep. Jammer is het wel, maar te opvallende kleding kopen voor een kind dat er zich niet happy in voelt is zonde van het geld.

Zorg voor zowel jongens als meisjes voor voldoende neutrale basics. Spijkerbroeken en T-shirts die lekker zitten. Vul dat aan met leuke items, die goed combineren. Zo kan de kledingkast veel verschillende leuke outfits voor je kind opleveren. Ze hebben dan niet altijd hetzelfde aan, maar je combineert wel makkelijker met alles wat er in de kast hangt. Met een paar opvallende blouses, valt het niet op dat je kind de spijkerbroek wat vaker draagt. Een broek die fijn zit, is sowieso populair. Je kent het wel, die kinderen die al zeuren om een broek die in de was zit, terwijl er nog vijf schoon in de kast liggen. Koop gerust van diezelfde broek twee exemplaren. Dat geeft jou wat lucht in de wasserette.

Kinderschoenen voor de leukste outfit

Timberland veterboots
Timberland veterboots, leuk voor jongens en voor meisjes

Bij de leukste outfit voor je kind horen ook de juiste schoenen. Natuurlijk kun je niet bij elke outfit schoenen kopen. Dus kies de kleur en het model van de schoenen die je koopt slim. Een paar in een neutrale kleur als wit of zwart past bijna overal bij. Maar ook bijna alle kleuren groen en blauw vullen de meeste outfits heel goed aan. Als je kinderschoenen gaat kopen, kies dan niet alleen maar voor sneakers. Het is belangrijk voor voeten in de groei om ook regelmatig op stevige schoenen te lopen, die steun geven aan de kindervoet. Denk aan de schoenen of laarsjes van dokter Martens en Timberland. Sneakers van Nike geven meer steun dan Vans en hebben vaak een fijne verende zool.  

TIP: Over kleding voor tieners heb ik ook wat leuke tips opgeschreven. Welke maat kies je? En waar koop je leuke kleding voor tieners?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.