Gratis tickets winnen NEMO museum Amsterdam

NEMO Science Museum Amsterdam

Gratis tickets voor NEMOIn NEMO Science Museum ontdek jij met je kinderen hoe fascinerend wetenschap en technologie zijn. Er zijn vijf verdiepingen met tentoonstellingen. En overal kun jij samen met de kids experimenten doen, demonstraties bekijken en workshops volgen. Vaak zijn het alledaagse dingen, waar bijvoorbeeld natuurkundige wetten aan ten grondslag liggen. Dagelijks heb je ermee te maken, maar je staat er nooit bij stil. Bij het NEMO Science Museum open je je ogen en kijk je je ogen uit over de wetenschap achter techniek, die we allemaal gebruiken. Door wetenschap als entertainment aan te bieden wil NEMO de interesse wekken van de jeugd. Om wellicht later een exacte studiekeuze te maken. Doe mee met deze winactie via mamas en win 4 toegangskaarten!

Doe mee en WIN

NEMO en leren voor de jeugd

NEMO AmsterdamBij NEMO leert jouw kind over de basisbeginselen van wetenschap en technologie. Zoals elektriciteit, licht, geluid en zwaartekracht. Ze leren het niet alleen door naar verhalen te luisteren. Alle zintuigen worden geprikkeld, doordat ze kunnen ‘doen’ en het echt mee kunnen maken en kunnen voelen. Het publiek wordt uitgenodigd om zichzelf en de wereld om zich heen te ontdekken en onderzoeken. Om vragen te stellen en na te denken. Dat is leren op de NEMO-manier. Of jij en je kind nu al enthousiast zijn over wetenschap en techniek, dat maakt niet uit. Na een bezoek aan NEMO Amsterdam heb je de wereld om je heen anders ervaren. En de meeste mensen, van jong tot oud, worden daar wel enthousiast van!

Doe mee en WIN

WINNEN 2X4 tickets voor NEMO Amsterdam

Deze week mag ik 2X4 toegangskaarten (vouchers) verloten onder de lezers van Mamas.nl. Wil jij dit najaar voor 31 oktober 2020 NEMO nog bezoeken? Doe dan mee en win 4 vouchers. De winnaars krijgen deze per post toegestuurd. Deze actie loopt tot en met vrijdag 28 augustus 2020. Als je wint moet je wel een tijdslot reserveren in verband met de Coronamaatregelen. Wil je sowieso alvast reserveren? Kijk dan hier.

Doe mee en WIN

14 reacties

 1. elisabeth maria martina

  mijn kleindochters vinden dit geweldig

 2. Renee van Oudshoorn

  Hi, ik heb meegedaan voor mijn zoontje Floris

 3. Hai. Wat een leuke actie. Mijn zoontje Floris van zeven zou hier graag naartoe willen gaan en mama vindt het ook gezellig

 4. Leuk en erg leerzaam denk ik!

 5. Super leuk! Ga er graag heen met mijn zoontje (5) en mijn broertje (8). Beide zijn dol op experimentjes doen en ik denk dat ze nemo fantastisch zouden vinden!

 6. Mijn kinderen zouden hier naartoe op schoolreisje. Leuk om nu toch zelf te gaan

 7. Ik heb graag meegedaan voor mijn kleinkinderen.

 8. Superleuk! Echt wat voor mijn sponzen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.