Break je werkdag, klik op twistit.nu

Een verfrissend initiatief van vier vrouwen dat snel succesvol wordt: twistit.nu. Twistit is een online magazine voor pittige vrouwen boven de 40 die hard werken en hun eigen portemonnee vullen. Vrouwen die midden in het leven staan en daar met volle teugen van genieten. Vrouwen die er niet zo mee zitten, dat ze rimpels krijgen, maar vooral stilstaan bij de voordelen van weer een jaar erbij. Kwam wijsheid niet met de jaren? Bij Twistit ontmoeten inhoud en luchtigheid elkaar.
Het motto van Twistit: leef je leven met een twist. De vier vrouwen van Twistit – Twisters noemen ze zichzelf – waren, in deze tijd van crisis, toe aan een positief tegengeluid. Zij weigeren mee te doen aan het elkaar verder de put in praten. Zij beschouwen de crisis niet als reden om bij de pakken neer te gaan zitten, maar gaan juist op zoek naar nieuwe kansen en verrassende initiatieven. Het glazen plafond beschouwen ze als een verzinsel van vrouwen dat past bij de slachtofferrol die vrouwen graag kiezen. Daarmee moet het maar eens afgelopen zijn.

Behalve de redactie zijn ze de Twisters ook hun eigen doelgroep. Hun ‘marketingconcept’ is daarmee heel eenvoudig: ze maken waar ze zelf enthousiast van worden. Liever recht uit het hart en wat ongenuanceerd, dan politiek correct. Twistit wil informeren en vermaken, enthousiasmeren en raken, maar bovenal relativeren en verrassen. Door onderwerpen net even vanuit een ander perspectief te belichten, met een kwinkslag en een twist.

De Twisters ‘praten’ in hun gratis online magazine over alles wat de werkende vrouw midden in haar leven bezighoudt. Dat doen ze met elkaar aan hun online keukentafel, in hun persoonlijke blogs en in de rubrieken werken, lezen, kijken, hebben, doen en reizen. En mocht je de inhoud van deze rubrieken een beetje te tam vinden: elke donderdag is er het hysterische feuilleton van Jessica die er beslist geen saai leven op nahoudt. Smullen voor de ietwat gesettelde lezers die met de jaren hun wilde haren wat zijn verloren. Vijftig tinten grijs is er niets bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.