Borstkanker Zorg Dag 26 oktober 2014

borstkanker sprekers2borstkanker sprekers3Borstkanker Zorg Dag – Een andere kijk op..
Op zondag 26 oktober organiseert stichting (in wording) Living Inspirations de eerste Borstkanker Zorg Dag – Een andere kijk op – als onderdeel van de borstkankermaand. Deze dag in Kamerik, nabij Utrecht, is voor alle vrouwen, want borstkanker raakt ons allemaal. Een op de acht vrouwen krijgt borstkanker. Als het over borstkanker gaat, gaat het echter vaak over de strijd of het gevecht tegen borstkanker. Er lijkt weinig ruimte voor het proces eromheen en de zorg voor jezelf als vrouw. Zou het kunnen dat er een andere manier is om naar borstkanker te kijken? Wat betekent het om vrouw te zijn, hoe zorgen we voor onszelf, op welke manier leven we en in welke mate waarderen we echt wie we zijn? Hier gaat het over tijdens De Borstkanker Zorg Dag.

Vrouw en zelfzorg

Tijdens deze unieke dag zullen een vijftal vrouwen, uit binnen- en buitenland, (interactieve) presentaties geven die in het teken staan van vrouw zijn, zelfzorg en borstkanker en zullen zij delen vanuit hun eigen leef– en werkervaring. Het is een dag door vrouwen voor vrouwen, waarbij we elkaar inspireren en bevestigen in de vrouw die we zijn. Deze dag is een ondersteuning voor vrouwen met borstkanker, voor vrouwen die van dichtbij met borstkanker te maken hebben en voor vrouwen die geen borstkanker hebben. We zijn immers eerst vrouw, en dan pas moeder, dochter, verzorger, partner of borstkanker patiënte.

Tips en hulpmiddelen

Simpele maar diepgaande tips en hulpmiddelen zullen deze dag worden aangereikt om vrouwen te ondersteunen om voor zichzelf te zorgen.
De Borstkanker Zorg Dag vindt plaats op de prachtige locatie Kameryck bij Breukelen. De dag is inclusief lunch en er is voldoende ruimte voor een wandeling. De Borstkanker Zorg Dag is een initiatief van Living Inspirations, een stichting zonder winstoogmerk in wording, die
sinds vier jaar bijeenkomsten organiseert voor vrouwen op het gebied van zelfzorg, vrouw zijn, gezondheid en welzijn.

Meer informatie

Voor meer informatie over Living Inspirations en de Borstkanker Zorg Dag: info@livinginspirations.nl
Facebook
Locatie: www.kameryck.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.