Stralend de zomer tegemoet met deze 5 tips!

Stralend de zomer tegemoet

De zomer staat alweer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd wordt voor de warme, zonnige dagen. Dat is natuurlijk heerlijk, maar ben je hier al wel klaar voor? Als je mooi voor de dag wilt komen op het strand of bij het zwembad aankomende zomer, kan het goed zijn om jezelf hierop voor te bereiden. Maak het niet te gek, want puur natuur is het mooist. Maar een beetje pimpen is wel leuk om stralend de zomer tegemoet te gaan. Hoe doe je dat? Deze vijf tips helpen je een aardig eind op weg!

1. Meer bewegen en gezond eten

Wil je graag nog wat kilo’s kwijtraken voordat je op het strand verschijnt deze zomer? Dan is het een goed idee om daar nu al mee aan de slag te gaan. Zodat jij straks helemaal straalt in der zomermaanden. Om wat kilo’s kwijt te raken, is het belangrijk om meer te bewegen en gezond te eten. Kijk eens naar wat je kunt veranderen in jouw eetpatroon. Wie weet kun je door wat kleine aanpassingen al wat kilo’s verliezen. Ook wat meer beweging is natuurlijk altijd goed als je wat fitter wilt worden. Dit kun je doen door te gaan sporten, maar ook in de buitenlucht wandelen of fietsen als het mooi weer is zijn goede mogelijkheden.

2. Stralend de zomer tegemoet? Koop wat zomerse items!

Wil jij stralend de zomer tegemoet? Dan kan het leuk zijn om jezelf te verwennen met wat zomerse items voor deze leuke maanden. Er zijn vast nog wat kledingitems die je graag zou willen hebben voor de zomer. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan leuke jurken, rokken, T-shirts, tops, zomerjasjes of korte broeken. Maar ook kijken naar badmode voor dames is een aanrader, want hiermee kom jij zeker mooi voor de dag op het strand deze zomer!

3. Doe alvast wat vitamine D op

Of je nu vakantieplannen hebt of niet, het kan goed zijn om als de zon schijnt alvast lekker wat vitamine D op te doen van tevoren. Als het echt lekker weer is, kun je al in het voorjaar een beetje verkleuren. Je bouwt zo alvast een lekker kleurtje op voor de zomermaanden en dit kan natuurlijk nooit kwaad. Ten eerste staat het een stuk mooier. Ten tweede voorkomt een voorjaarskleurtje verbranding in de zomer. Want de beste bescherming tegen de zon, is nog altijd onze eigen gekleurde huid. Dat wil niet zeggen dat je niet goed in moet smeren met een verantwoorde zonnebrandcrème.

4. Mooie voeten voor de zomer

Als jij graag stralend op het strand wilt verschijnen deze zomermaanden, kan het ook goed zijn om voor mooie voeten voor de zomer te zorgen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om naar de pedicure te gaan, maar je kunt ook zelf aan de slag met het zomerklaar maken van je voeten. Denk bijvoorbeeld eens aan het regelmatig scrubben, het aanbrengen van olie, het nemen van een voetenbad of het aanbrengen van een goede crème. Door dit voor de warme zomerdagen al regelmatig te doen, zorg je ervoor dat jij in de zomer straks mooie voeten hebt.


LEES OOK: Een ijsbad nemen is gezond met de Wim Hof methode
EN Vermoeid en lusteloos? Deze tips helpen je er weer bovenop!


5. Nagels lakken voor een stralende zomer

Nagels lakken deze zomer

Zowel je vingernagels als teennagels gaan gezien worden deze zomer, waardoor het geen kwaad kan om deze mooi te maken. Dit kun je doen door de nagels te lakken. Dit geeft jouw handen en voeten een mooiere uitstraling, waardoor dit zeker leuk is om te doen. Je kunt je nagels laten lakken bij een specialist op dit gebied, maar je kunt er ook zelf mee aan de slag gaan. Probeer af en toe eens een nieuw zomers kleurtje uit. Zo zorg jij dat je stralend de zomer tegemoet gaat!

Deze vijf tips kunnen jou erbij helpen om stralend de zomer tegemoet te gaan. Neem je tijd om je goed voor te bereiden, door voldoende me-time. Of plan samen met je kids beauty momentjes in. Jong geleerd is immers oud gedaan!

Fotocredits voor beide fotos in dit bericht: Pixabay.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.