Rouge Coco Shine by Chanel

Door: Amanda Rijff www.makeuponyourmind.com.
ROUGE COCO SHINE  geeft de lippen een lekker luchtig, en comfortabel gevoel. Bij contact met de lippen wordt de textuur vloeibaar dankzij een combinatie van was en plantaardige derivaten van fytosterolen, die geselecteerd zijn vanwege hun eigenschap dat ze met de huid samensmelten.

De textuur van ROUGE COCO geeft de mond een natuurlijke glans en een optisch voller effect. Gehydrateerde lippen zijn nu eenmaal mooier. De formule bevat het hydraterende complex Hydratendre, het geheim voor zachte lippen van de ROUGE COCO collectie. Gedurende 8 uur blijven de lippen gehydrateerd, het effect van een lippenbalsem: de lippen voelen voller en gladgestreken.Geïnspireerd op de historische lippenstift van CHANE L, wordt ROUGE COCO gepresenteerd in een zwart metalen huls, strak van belijning en met gouden bies. Dit vergemakkelijkt het aanbrengen en zorgt ervoor dat de stift al zijn kwaliteiten behoudt, iedere dag.

ROUGE COCO SHINE geeft kleur aan een natuurlijke glimlach. De lippenstift is verkrijgbaar in 25 semitransparante, frisse en fruitige tinten.

Prijs: E29

www.chanel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *