Waarom vrouwen telefoonhoesjes gebruiken? De top 5

Het nut van een telefoonhoesje is natuurlijk het beschermen van je smartphone. Ze zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld een iPhone 5 cover. Maar vooral wij vrouwen hebben veel meer redenen om een telefoonhoesje te gebruiken, dan alleen voor de bescherming van onze smartphone. Hieronder lees je de vijf belangrijkste redenen waarom vrouwen een telefoonhoesje gebruiken.

1. In de tas in plaats van broekzak

Vrouwen hebben zelden hun telefoon in hun broekzak. In plaats daarvan gebruiken zij een tas. En dat is logisch, want je hebt van alles nodig. Portemonnee, make-up, agenda, parfum, borstel, sleutels en nog veel meer. En tussen al die spullen zwerft dan je smartphone, meestal één van de belangrijkste items in je tas. Een smartphone zonder telefoon hoesje kan al snel beschadigen. Er komen onherstelbare krassen op het scherm. Kruimels, stof en vocht kruipen gemakkelijk in de randjes of tussen de toetsen en de camera raakt snel beschadigd door scherpe voorwerpen. En een screenprotector is dus sowieso geen overbodige luxe!

En heb je je telefoon even niet in je tas? Dan slingert deze meestal rond op een tafel, een kastje of ligt deze in een lade. Wil jij een hoesje om je Phone te beschermen, zodat deze langer meegaat? Zoek dan de leukste uit!

telefoonhoesjes2. Persoonlijke smaak
Je gebruikt je smartphone voor bijna alles. Het is je agenda, je navigatie, je fotocamera, je krant, je computer, je televisie, je wekker. kortom: je sociale leven. Je gebruikt je smartphone eigenlijk de hele dag. Daarom is het leuk om deze er zo mooi mogelijk uit laten zien. Je kunt je smartphone versieren of personaliseren. Een telefoonhoesje in je lievelingskleur of met je favoriete print erop, geeft je telefoon een persoonlijke uitstraling en zorgt ervoor dat je trendy voor de dag komt.

3. Modebewust
Wij vrouwen willen de laatste mode en nieuwste trends volgen. Met een roze blingbling smartphone of een trendy telefoonhoesje in de vorm van een portemonnee val je veel meer op dan met een saaie, kale smartphone. Door het afwisselen van verschillende soorten of kleuren telefoonhoesjes kun je altijd de laatste trends volgen en kom je goed voor de dag met je smartphone. Bovendien kun je op deze manier je telefoon laten matchen met je outfit!

4. Uitgaan zonder heisa
Als je uit gaat wil je het liefst een zo klein mogelijk tasje meenemen. Een losse portemonnee, je telefoon en make-up is eigenlijk al teveel. Met een handig portemonneehoesje bewaar je alles in één: je geld, je pasjes, je telefoon en zelfs je lipgloss.

5. De impulsaankoop
Vrouwen houden van shoppen en een impulsaankoop is zo gedaan. Een telefoonhoesje kopen kost je niet veel geld en is wel trendy en ook nog eens handig. Kopen dus! Gebruik je het hoesje toch niet of past het toch niet helemaal bij je? Dan kun je het altijd weggeven aan je moeder of bijvoorbeeld je beste vriendin. Maar vaak komt een bepaalde kleur of motief onverwachts toch weer van pas!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.