PrimaDonna: bijzonder vrouwelijke lingerie voor grote cups

Heb je een grote cupmaat en vind je het lastig om mooie, sexy en vrouwelijke lingerie te vinden? Er is een lingeriemerk dat niet alleen ondersteuning biedt, maar ook je vrouwelijke rondingen op mooie wijze accentueert. Bovendien is deze lingerie op en top vrouwelijk, sexy en comfortabel. Dat is geen sprookje, dat is PrimaDonna Lingerie.
PrimaDonna 2 - CoutureSexy & vrouwelijk
Wanneer je gezegend bent met een volle cupmaat, dan kun je bij PrimaDonna Lingerie terecht voor mooie, trendy en bijzondere lingerie. Een echte favoriet is de Deauville serie: prachtige, sexy lingerie tot en met cup I. En wat dacht je van de Couture, geinspireerd op de korsetten van de jaren ’50.

Prachtige afwerking
PrimaDonna bestaat al sinds 1865 en heeft zich door de jaren heen geprofileerd als specialist op het gebied van lingerie voor de gewone vrouw met rondingen. Deze expertise hebben ze geperfectioneerd, waardoor je vandaag de dag prachtige bh’s, shapewear en broekjes van PrimaDonna kunt krijgen.

Luxe, een perfecte pasvorm voor grote maten en het gebruik van heerlijke materialen geven dit merk de uitstraling die het verdient. Iedere bh wordt met veel liefde tot in de kleinste details perfect afgewerkt. Wanneer je eenmaal van het luxe gevoel van een PrimaDonna bh hebt geproefd, wil je al snel niets anders meer! Kijk op Annadiva.nl voor een ruim aanbod aan PrimaDonna lingerie, of bezoek de Annadiva winkel in Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *