Nieuwe modetrends voor het najaar 2020

Dit zijn de nieuwe modetrends najaar voor vrouwen

Nieuwe Modetrends najaar 2020De ergste hitte is voorbij. We kunnen weer aan kleren denken. Waar we in de winter massaal nette truien-, mooie broeken-, en toffe sneakers in de wacht slepen, vliegen blazers in dit najaar als warme broodjes over de toonbank. Niet alleen de blazer doet het momenteel erg goed, maar ook de items in dit artikel zijn hot en happening. Dit zijn ze, de nieuwe modetrends voor vrouwen.

Toen de zomer nog volop in gang was, gingen we voornamelijk voor de, uiteraard luchtige, items. Zwarte rokjes met franjes, luchtige tops óf een paar sandaaltjes: overal waar je liep, zag je er wel iemánd mee paraderen. Nu het najaar weer voor de deur staat, maken we, zoals altijd, weer een lekkere omslag. Kijk maar mee!

Neo-bourgeois: tweed, ruiten en kleine sjaaltjes

nieuwe modetrendsDe eerste modetrend is een trend die niet voor het eerst voorbij komt, maar die een terugkeer heeft gemaakt. Een fashion trend die we echt veel gaan zien is het echter wel, namelijk de neo-bourgeois trend, waarin alles wat enigszins ‘bourgondisch’ oogt, een parel wordt geacht. Niet alleen blazers met ruiten, zoals de Helena Hart blazer, een zijden of satijnen sjaaltje, tweed broeken en broekpakken zijn weer een regelrechte trend, maar ook simpele details als een scrunchie in deze prints, schoudervulling en hoge laarzen zijn weer een regelrechte favoriet dit najaar.

Hoge en lange laarzen

Over hoge laarzen gesproken: hoge en lange laarzen zijn dit jaar een must. Waar de trend van de bijna-lieslaarzen begon op de catwalks, kunnen we ze ook uit het dagelijks leven inmiddels niet meer wegdenken. Hoewel hoge en lange laarzen misschien ietwat gedurfd ogen, kun je ze werkelijk op vrijwel iedere, mogelijke manier combineren. Onder een jurkje, shorts of met een skinny jeans: combineren kun je leren.  Ook kun je de hoge en lange laarzen combineren met de neo-bourgeois trend, waarin je ze draagt onder een tof broekpak of in combinatie met een mooie jurk, zoals die van Express Wear.

Cowgirl

cowgirl styleHoge en lange laarzen, zoals cowboys die vroeger droegen, zijn vandaag de dag ook èrg geliefd onder vrouwen. En gek is dat niet, want wat zijn ze een stelletje eyecatchers. En ook die cowboy-, ofwel cowgirl-look is dit jaar een ware favoriet. Denk aan suède stoffen, cowboyhoeden, franjes (en dan zoveel mogelijk), en je zit al gauw goed. Waar less normaliter more is, kan je je wat deze trends betreft, mateloos uitleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.