Alleenstaande moeder, oproep TV programma

alleenstaande moederEr komt een nieuw tv programma ‘Dilemma’ gepresenteerd door Tijs van den Brink. In een van de uitzendingen is een vrouw van 37 te gast. Ze heeft geen relatie maar wel een overduidelijk kinderwens. Ze heeft tot haar 35ste altijd relaties gehad. Ze twijfelt nu of ze alleen aan een kind moet beginnen. Via een bekende donor of spermadonor. Verder heeft ze een zeer druk leven met onregelmatige baan. Kortom een echt dilemma.

Alleenstaande moeder

In de studio zullen verschillende vrouwen met deze gast hun mening en ervaringen delen. Sommige mensen zouden zeggen ‘ vooral doen’ anderen zouden het haar wellicht afraden om bewust alleenstaande moeder te worden. Een interessant thema om over te praten met elkaar. De makers van dit programma zijn nog op zoek naar een alleenstaande moeder -bewust of niet- die het zwaar vindt om alleen haar kinderen op te voeden. Iemand die wil vertellen hoe zwaar het precies is en waarom. Woensdagmiddag 10 juni zijn de tv opnames van haar dilemma.

Oproep alleenstaande moeder

Voor het nieuwe tv-programma Dilemma zoekt de EO op zeer korte termijn een moeder die alleen een kind moet opvoeden en kan vertellen waar ze tegenaan loopt. We zoeken specifiek iemand voor wie het alleenstaand moederschap echt tegenvalt. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Carina Zee van EO Dilemma, via carina.zee@eo.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *