Jongens kleding voor de zomer, voor vader en zoon

Jongens kleding voor de zomer

vader en zoonDe ideale zomer outfit voor vader en zoon! Het Antwerpse label Fils et Papa, bekend om de matching collecties voor vaders en zonen vanaf 2 jaar tot 12 jaar. Makkelijk herkenbaar op vakantie, als vader en zoon hetzelfde dragen. Zonen vinden dat heel stoer. En het maakt papa trots.

Zoek je feestelijke kleding voor mannen, vader en zoon? Kijk dan via deze link op onze site Mamashopt!

Jongenskleding feestelijkMet matching shirts en accessoires voor broertjes en hun papa steelt het Antwerpse label nu voor het vierde seizoen de show. De collectie van Fils et Papa werd ontwikkeld samen met Belgische modedesigner Ine de Haes. Shirts in drie verschillende kleuren voor vader en zoon, met opvallende details, matching strikjes en retro bretellen zorgen gegarandeerd voor commotie als de grote en kleine mannen uit een gezin op een feestje verschijnen.

Fils et papa“Er is een nieuwe tendens waarbij steeds meer vaders tijd vrij maken voor hun kinderen, waarbij vaders veel meer aanwezig willen zijn bij het groot worden van hun zonen.  Jongens vinden het dan ook best wel stoer om er net als hun papa uit te zien. Met de collectie van Fils et Papa willen we trendy feestkleding brengen voor vaders en zonen, om die verbondenheid op een lente-of communiefeest of als gast op een trouwfeest extra in de kijker te zetten.”  Michiel van Hove.

Fils et Papa is verkrijgbaar online op www.filsetpapa.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.