Feestkleding voor jongens, netjes voor Pasen en lentefeesten

jongens en herenkleding

Matching feestkleding voor jongens en hun papa’s

Binnenkort stralen jullie zoontjes weer met Pasen of op hun communie of lentefeest! Heel wat moeders gaan dan ook nu al op zoek naar de perfecte outfit voor hun kinderen. Waarom niet meteen hun papa in het nieuw steken? Het Antwerpse label Fils et Papa komt met een matching feestcollectie voor vaders en zonen vanaf 2 jaar tot 12 jaar – dé blikvanger op elk feestje. Feestkleding voor jongens!

Kwaliteit en trends

feestkleding voor jongensDe collectie van Fils et Papa werd ontwikkeld in samenwerking met modedesigner Ine de Haes. Shirts in drie verschillende kleuren met opvallende details voor vader en zoon, matching strikjes en retro bretellen zorgen gegarandeerd voor commotie als papa en zoon op een feestje verschijnen.
Het Antwerpse label Fils et Papa legt bijzonder veel nadruk op kwaliteit en trends, voor klein en groot. “Jongens vinden het best wel stoer om er net als hun papa uit te zien. Met de collectie van Fils et Papa willen we kwalitatieve, trendy feestkleding voor vaders en zonen brengen, met details die het verschil maken.
De collectie loopt tot 12 jaar. Daarna wordt het immers ‘uncool’ om er zoals je vader uit te zien,” lacht Michiel van Hove.
Fils et Papa is verkrijgbaar in verschillende heren- en kindermodezaken en online op www.filsetpapa.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.