Home / Kind & Puber / Tweedehands consoles op Cheepa.nl!

Tweedehands consoles op Cheepa.nl!

Vraagt je kind al tijden om een spelcomputer, maar kun je een nieuwe niet betalen? Kijk dan eens rond op Cheepa.nl: betrouwbaar, goed geprijsd en met een gevarieerd aanbod!

Duur speelgoed

Als je kinderen nog klein zijn, kun je ze gemakkelijk bezighouden met simpel speelgoed. Geef ze een paar speelgoedauto’s of Barbies en ze zijn uren zoet. Hoe ouder ze worden, hoe moeilijker het echter wordt om ze te vermaken en veel kids vragen al snel om computers. Die zijn helaas niet altijd even goedkoop. Sterker nog: vaak ben je voor een compleet pakket van een spelcomputer, accessoires en games honderden euro’s kwijt. Op Cheepa staan echter tweedehands consoles voor een fiks lagere prijs! Ideaal om je kind eens een leuke verrassing te bezorgen.

Uitgebreid aanbod

Op Cheepa worden allerlei verschillende consoles verkocht. Van Vtech spelcomputers tot de moderne Nintendo 3DS, van Xbox tot Playstation; je vindt het hier allemaal. Aangezien Cheepa voornamelijk tweedehands artikelen aanbiedt, wisselt het aanbod. Vaak zitten er echter juweeltjes tussen. Enkele voorbeelden? Een Playstation 1, een Wii pakket met tien games en de Toad limited edition Nintendo 3DS! Bovendien worden consoles vaak in pakket-vorm aangeboden. Zo hoef je niet alle gamebenodigdheden apart aan te schaffen, maar heb je meteen alles in huis wat je nodig hebt voor avondenlang speelplezier.

Veilig en compleet

Kopen op Cheepa is niet alleen goedkoop, maar ook gemakkelijk en veilig. Alle producten die op de site worden aangeboden zijn getest en in elke advertentie staat precies de staat van de console omschreven. Qua prijs zit je op Cheepa goed, want in veel gevallen betaal je maar de helft van de nieuwprijs. Aangezien artikelen vaak tweedehands zijn, is er wel een kans dat je gebruikssporen op je aangekochte console aantreft. Voor een kleine meerprijs kun je het artikel grondig laten reinigen, zodat je aankoop er weer goed uitziet. Vanaf 50 euro worden producten bovendien gratis bij je thuis bezorgd.

Verzamelobjecten

In de winkels vind je misschien ongebruikte producten, maar op Cheepa zit je goed voor meer bijzondere vondsten. Denk bijvoorbeeld aan een originele en complete Playstation 1, die in 1995 voor het eerst in Nederland verscheen. Een iets nieuwer verzamelobject is de Nintendo 3DS Toad Limited Edition. Van deze 3DS zijn er wereldwijd maar 2000 verschenen en de computer is nooit in de winkel te koop geweest. Het apparaat dat op Cheepa verkocht wordt is bovendien gloednieuw en is daarmee een bijzonder object voor de echte gamefan.  Een typisch voorbeeld van de toegevoegde waarde van Cheepa: goedkoop, betrouwbaar en veilig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *