Trendy merkkleding waarin kinderen verantwoord stralen

Bambooz zorgt ervoor dat trendy fairtrade/eco kinderkleding binnen handbereik is van elke stylish moeder of vader. Via de onlangs gelanceerde nieuwe website is het gemakkelijk om de leukste collectie te shoppen en veel inspiratie op te doen. En verantwoord is het zeker! Alle kinderkleding is geproduceerd met ecologische materialen zoals bio-katoen. Maar Bambooz gaat verder dan dat. Zij letten ook op de omstandigheden als duurzame productieprocessen en fairtrade handel.

Urban, Retro, Fun…

Hippe kinderkledingBambooz.nl verkoopt uitsluitend fairtrade/eco kinderkleding en stelt haar collectie samen rondom de stijlen Urban, Retro, Fun met een onderscheidende ondertoon. Van kekke prints, stoere outfits tot op vintage geïnspireerde kleertjes. Met het bijzondere merk Zizibo laat Bambooz een totaal andere kant zien dan de ‘high street’ confectiemerken. In hun handgemaakte kledinglijn is namelijk elk kledingstuk uniek.

Internationale merken

kinderkleding BamboozDit najaar komen de unieke items van vele internationale merken als Smafolk, 4funckyflavours, BOBO Choses, Katvig, Imps&Elfs, Kidscase, Minimaxius en Inchbyinch daarbij. De website telt op dit moment al vierentwintig merken.

Shoppen bij Bambooz kan 24 uur per dag of via de winkel aan de Kleine Berg in Eindhoven, check de openingstijden op www.bambooz.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *