Biologische spelt pannenkoekenmix van Panash

Panash gezonde pannenkoeken
Dit heerlijke recept met de biologische spelt pannenkoekenmix van Panash vind je samen met nog meer lekkere combinaties op hun website.
biologische spelt pannenkoekenmix

In dit roerige jaar 2020 zijn Ashwien en Reena, broer en zus, op het idee gekomen de pannenkoek in een nieuw jasje te gieten. De biologische spelt pannenkoekenmix van Panash werd geboren.

Al eeuwen worden pannenkoeken gegeten, maar niet echt op een gezonde manier. En al die eeuwen is die pannenkoek niet echt mee gegaan met zijn tijd.

Het is nu tijd voor een nieuwe, gezonde variatie op die geliefde pannenkoek.

I don’t have to tell you I love you, I made you pancakes!

Gezonde, biologische spelt pannenkoekenmix

Een pannenkoek met stroop gaat al eeuwen mee. Omdat dit gewoon heel lekker is! Maar lekker zou ook anders moeten kunnen. Lekker én gezond. Daar zijn steeds meer mensen naar op zoek. Ashwien en Reena hebben een pannenkoekmix ontwikkeld op basis van eenkoorn, ook wel kleine spelt genoemd. Een volkoren oertarwe, rijk aan vezels en een bron van eiwitten. Zij voegden geen suikers toe en de productie is duurzaam en biologisch.

Verschillende smaken en Cake & Muffinmix

De smaak staat bij Panash pannenkoekenmix voorop. Ter variatie kan je kiezen uit verschillende smaken. Zo heb je naast de basis pannenkoekmix Naturel, een mix met Mango & Kardemon, Gember & Citroengras of Cacao. En sinds kort een glutenvrije variant. Voor de liefhebbers van cakes en muffins is een Cake & Muffinmix ontwikkeld met de smaken naturel en cacao. Hiermee worden cakes of muffins maken wel heel makkelijk.

Recepten en extra’s op de website

Op de website www.panash.nl vind je verder de heerlijkste pannenkoekrecepten. Met hartige en zoete topings, als hoofdgerecht of bijgerecht; er is zo veel mogelijk met deze pannenkoekmixen! Wat dacht je van pannenkoeken op basis van sinaasappelsap! Echt van deze tijd zijn ook de vegan recepten, die met elke mix mogelijk zijn.

Mooie verpakking om blij van te worden

De saaie verpakking van reguliere pannenkoekmixen is in de ban gedaan. De Panash pannenkoekmix is verpakt in een super fancy bewaarblik, dat jong en oud aanspreekt. Met dit blik wordt je al blij, voordat je eerste baksel op het bord ligt. Panash, for the love of pancakes geboren in 2020, is wel het ultieme cadeau om je naasten te laten weten dat je om hen geeft. Een mooi cadeau in dit heftige jaar, waarin we extra aandacht mogen besteden aan de mensen waar we van houden.

Panash, for the love of pancakes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.