Organiseer je leven stap voor stap

door: Yvonne de Bruin, sloworganizing.nl.
Twee jaar geleden ben ik gestart met Sloworganizing, omdat ik geloof dat veranderen stap voor stap gaat -er zijn meer redenen, maar dit is een belangrijke. Je hoort iets, je leest iets en daar haal je uit wat voor jou interessant is. Als het het goede moment is, dan doe je er iets mee. Vaak doe je dan iets met één ding. Omdat dat net het juiste voor je was. Omdat je daar iets mee kunt. Zo gaat het bij mij tenminste. Een tijdje geleden had ik een gesprek over Sloworganizing. Eén van de opmerkingen was: er is weinig te zien op de site. Er waren nog veel meer adviezen in dat gesprek, maar deze ene opmerking bleef hangen.

En dat was het begin van de nieuwe site die er nu is: www.sloworganizing.nl. Met meer beeld, maar hopelijk nog steeds overzichtelijk en eenvoudig.
Ik hoop dat je er enthousiast over bent. Tegelijk met de nieuwe site, introduceer ik 2 nieuwe manieren om mee te doen met Sloworganizing: à la carte. en het Inspiratienetwerk. Zodat jij ook volop gelegenheid hebt om net dat ene inzicht te krijgen dat jou verder helpt. Stap voor stap op weg naar je opgeruimde leven.

En wat fijn is: je kunt aan allebei al meedoen vanaf € 14,50. Bovendien kun je per maand beslissen of je meedoet of niet. Zo is Sloworganizing nog bereikbaarder. Wil je een maand lang focussen op dat ene thema dat nu voor jou belangrijk is? Doe dan mee met Sloworganizing à la carte. Klik hier om meer te lezen over Sloworganizing à la carte.

Wil je maandelijks motiverende inspiratie voor je opgeruimde leven? Doe dan mee met het Inspiratienetwerk. Je kunt hier meer lezen over het Inspiratienetwerk.

Zo zie je maar, waar één kleine verandering toe kan leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *