Home / Geluk & Balans / Moederschap: vraag hulp van engelen

Moederschap: vraag hulp van engelen

moederschapdoor Linda Goodings, www.de-aarde-engel.nl.
Moederschap brengt geluk, vragen, vreugde en soms ook pijn. Vraag de engelen om hulp! Aartsengel Gabriël ondersteund met kinderwensen, creativiteit en leiderschap. Gabriël wordt vaak waargenomen met een een koperkleurige trompet. Haar naam betekent: God is mijn kracht en haar kleur is koperkleurig. Vragen staat vrij. Heb jij vragen over jezelf, je kinderen of het moederschap? Vraag hulp!

Kinderwensen

Wanneer je een (specifieke) kinderwens hebt kan Gabriël dit verzoek bij god brengen.
Aartsengel Gabriël is de aartsengel die mensen met een kinderwens bijstaat in de periode rondom zwangerschap, van conceptie tot aan geboorte. Gabriëls hulp kun je ook inroepen bij een adoptieproces en bij zaken gerelateerd aan vruchtbaarheidsprogramma’s. Gabriël kan helpen met alle aspecten hieromtrent. Wanneer je zwanger bent dan kun je Gabriël vragen om samen met de aartsengelen Rafaël en Michaël om over je zwangerschap ‘te waken’ en er voor te zorgen dat je een gezonde zwangerschap en voorspoedige bevalling hebt. Gabriel is ook de engel die je helpt met (de opvoeding) van jonge kinderen.

Aartsengel Gabriël helpt creatievelingen graag

Aartsengel Gabriël kun je ook aanroepen wanneer je je gaat bezighouden met creatieve projecten met of zonder kinderen. Gabriël zal op verzoek deze activiteiten begeleiden. Gabriël brengt inspiratie, motivatie of helpt met tijdsmanagement bij je (creatieve) werkzaamheden. Ik nodig deze aartsengel graag uit tijdens mijn werk, bijvoorbeeld wanneer ik werk met groepen. Gabriël is tijdens mijn engelenworkshops aanwezig en assisteert dan met alle vormen van communicatie in de groep.

Moederschap en Aartsengel Gabriël

Aartsengel Gabriël motiveert je om leiderschap te nemen (over je leven). Zij laat weten dat het veilig is om vol in je kracht te staan. Gabriël helpt je om te focussen op je sterke kanten want hoe meer je jouw kracht en kwaliteiten erkent en waardeert, hoe sterker je zult worden. En zolang je je concentreert op de vraag  ‘Hoe mag ik dienen?’ zal het universum je tegemoetkomen en in al jouw (materiële) behoeften voorzien. Dat kun je goed gebruiken bij het moederschap.

Halfedelsteen Citriën

Je kunt ook in contact met Gabriëls energie via de donkergele citriën. Dit kristal correspondeert het 3e chakra ofwel de zonnevlecht/ Solar plexus. De zonnevlecht staat voor (wils)kracht en macht. De zonnevlecht zorgt voor de distributie van levensenergie in ons lichaam.
Wanneer de zonnevlecht in balans is dan is er een goede balans tussen wilskracht en macht. Verder is er dan een goede zelfwaardering en spontaniteit naar anderen toe. Werken met de citriën kan je ook helpen om overvloed te manifesteren.

WIN gratis kaarten voor de Earth Angel Fair

Op zondag 28 juni vindt alweer de derde Earth Angel Fair plaats op Landgoed De Horst in Driebergen-Rijsenburg. Dit evenement is een leuk uitstapje voor mensen die zich interesseren voor spiritualiteit, New Age, engelen en creativiteit. Meer dan veertig Healers, Therapeuten, Kunstenaars en kaartleggers zullen samen zorgen voor een inspirerende Midzomerdag voor jong en oud. Iedereen die op zoek is naar inspiratie, lichtheid en spirituele inzichten is van harte welkom op de Earth Angel Fair. Deze Fair is bedoeld om te ontmoeten, verbinden, inspireren en het leven te vieren! Wil jij gratis kaarten winnen? Via Mama’s mogen we 2X2 kaarten weggeven. Wil jij kansmaken? Stuur dan een mail naar: linda@earthangelfair.nl. Ik laat je per mail weten als je gewonnen hebt!

Harte groetjes, Linda Goodings – De Aarde Engel www.de-aarde-engel.nl 
Earth Angel Fair: Aarde Engelen ontmoeten doe je op de Earth Angel Fair
28 Juni a.s. Landgoed de Horst Driebergen. www.earthangelfair.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *