GRATIS naar de bios & DVD winnen JULIET, NAKED (winnaars zijn bekend!)

Gratis naar de bios? Win tickets voor JULIET, NAKED

Juliet naked filmtickets winnenOp 16 augustus 2018 komt deze komische film in de bioscoop! Wil jij gratis naar de bios? En lijkt deze film jou leuk?
Annie (Rose Bryne) zit vast in een lange relatie met Duncan (Chris O’Dowd). Hij is obsessief fan van de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke). Als er een 25 jaar oude, bijzondere opname van een demo van Tucker opduikt, komt het tot een treffen met de onbereikbare rocker. Deze ontmoeting brengt grote veranderingen met zich mee. Het verhaal is gebaseerd op een boek van Nick Hornby. JULIET, NAKED is een komisch verhaal over het krijgen van een tweede kans in het leven.

JULIET, NAKED draait vanaf 16 augustus in de bioscoop. #JulietNaked

Wil jij gratis filmkaartjes winnen & een DVD?
eatprayloveDVDMamas.nl mag 3X2 gratis kaartjes weggeven voor de film JULIET, NAKED. Samen met de gratis kaartjes ontvangen de winnaars ook nog de DVD van een andere romantische topfilm: Eat, Pray & Love. Met Julia Roberts. Wil jij winnen? Meld je dan HIER aan met je naam en je e-mail. Doe dat voor 20 augustus 2018. Als je aanmeldt ontvang je voortaan onze gratis nieuwsbrief met nieuws en winacties van mamas.nl. Je kunt je altijd weer afmelden onderaan elke mail, die je van ons ontvangt. Ook als je onze nieuwsbrief al ontvangt, kun je natuurlijk meedoen aan deze winactie door je aan te melden en te WINNEN! De winnaars krijgen per e-mail bericht.

Wil jij gratis naar de bios? En als je gewonnen hebt, laat je ons dan weten hoe het was? Of als je zelf gewoon een kaartje hebt moeten kopen. Altijd leuk om te horen wat jullie van een film vinden!

4 reacties

  1. Heerlijk relaxen van zo’n gezellig filmuitje!

  2. Jaaa ik ga graag met mijn zusje naar de film,en op ons filmavondje genieten van de dvd

  3. Een fijne film om de zomer mee af te sluiten en een nieuw seizoen te beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.