Uitjes voor kids & winnen VEGGIE festival tickets 15-17 juni 2018

Leuke uitjes voor kids

VEGGIE festivalLeuke uitjes voor voor kids in de meivakantie vind je op haarauto.nl. Haarauto is het jongste zusje van Mamas.nl en is er voor vrouwen, die houden van avontuur. Ga je graag op reis? Houd je van snelle auto’s? Ben je stoer genoeg om je eigen band te verwisselen? Of ga je graag op pad met je kinderen, vriendinnen of je partner? Dan moet je echt eens een kijkje nemen! Deze week staan er leuke tips voor uitjes met kinderen naar musea in Amsterdam en de budgetkermis in Tilburg. En je kunt gratis toegangskaarten winnen voor het eerste VEGGIE festival van 15-17 juni 2018 in Amsterdam.

VEGGIE festival 15-17 juni 2018 in Amsterdam

Veggie-FestivalHet VEGGIE festival is er voor mensen die allang vegetarisch eten, maar de organisatoren willen ook graag aan de vleesliefhebber laten zien hoe lekker je kunt eten zonder vlees. Het wordt een feest met limonade en bier, lekker eten, goede verhalen en sterke muziek. Kinderen zijn ook van harte welkom! Meld je aan voor gratis kaartjes WINNEN via deze link (Deze actie is verlopen). En lees meer over het VEGGIE festival  op Haarauto.nl.

Amsterdam museum met kinderen

Amsterdam museumIn het Amsterdam museum ga je terug in de tijd van de Gouden Eeuw, toen Amsterdam een welvarende handelsstad was. Rondleidingen speciaal voor kinderen of het hele gezin. Lees hier meer!

Leukste uitjes in de buurt van Tilburg

Woon je in de buurt van Tilburg of ga je in de meivakantie Brabant ontdekken? Dit zijn de 4 leukste uitjes in Tilburg voor het hele gezin! Lees hier alles over uitjes in Tilburg!

1. NatuurMuseum Brabant

Natuur museum TilburgOntdekken in een eigenzinnig museum met veel activiteiten voor kinderen.

2. Ontdekstation 013

Ontdekstation013 is een mooie oude fabriekshal waar vroeger de treinen werden gerepareerd. Nu kunnen kinderen van 4 tot 14 jaar er via allerlei creatieve workshops ontdekken waar ze goed in zijn of wat ze leuk vinden.

3. Dierenpark de Oliemeulen

Kom naar Tilburg voor een onvergetelijke dag in het vreemdste dierenpark van Nederland. Hier sta jij oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten.

4. Budget kermis Tilburg

Van woensdag 9 mei t/m woensdag 16 mei staat er op evenemententerrein het Laar weer een gave kermis met wel 35 attracties! Deze budget kermis is voor iedereen toegankelijk en nog leuker, ook betaalbaar.
Lees op haarauto.nl meer informatie!

Workshop woning ontwerpen of tekenen in Museum het Schip

Museum het schipIn een gebouw van de Amsterdamse school architecten, huist een bijzonder museum. Over architectuur en wonen, Waar kinderen ambachten en kunst kunnen beoefenen. Lees meer over Museum het Schip.

Een reactie

  1. Dat lijkt me echt geweldig om daar te mogen zijn op het Vega festival nog nooit eerder geweest.Hoop dat jullie ons gaan verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.