Weer Prijs!

door: Vivienne Westerhoud, hoofdredactrice Mama’s.

Grappig hoe het loopt als je gewoon je eigen werk verzint. Vijf jaar geleden wist ik niet waar ik beginnen moest, maar ik had wel een plan in mijn hoofd. Ik wilde dat elke moeder op haar eigen manier kon werken. Met of zonder opvang, binnen schooltijd, in de avonduren, of zelfs met haar kind op schoot. Dat laatste heb ik geprobeerd, maar mijn kinderen maakten daarvoor te veel lawaai. Ik werk dus van 9 tot 3 en in de avond maak ik soms nog wat af.

Mijn doel is nog lang niet bereikt. Soms frustreert mij dat. En dan, net als ik even twijfel of ik op de goede weg ben, komt er een kadotje voorbij. Soms is het een mama die mij zegt dat mijn schrijfsels haar inspireren, soms een ondernemende vrouw die de stap naar een eigen zaak nam door toegankelijke informatie op mijn sites. Soms mensen die geen eens moeder zijn, maar misschien wel engelen, die mij motiveren om door te gaan.

En deze week was het de redactie van het tijdschrift MAMA Magazine, die mij uitriep tot Business MAMA van het Jaar 2009. Gisteren nam ik -naast Bridget Maasland die de Famous Mama Award won- in Amsterdam een grote, glimmende zilverkleurige beker in ontvangst. Naast vele mooie prijzen en bloemen. Samen met mijn dochters en een lieve vriendin maakten wij er een champagne/ijsco-feestje van. Ik stond weer op een podium met flitsende camera’s. Het ‘diva-deel’ in mij geniet daar zo van! En vandaag gewoon weer lekker in joggingbroek -na een uurtje sporten- achter de computer. Vol goede moed!

Durf te leven!

Hartelijke groet, Vivienne Westerhoud

Foto: Jim Hoogendorp

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.