Schoon land

door: Vivienne Westerhoud, hoofdredactrice Mama’s.

Ladies First voor een schoon Nederland!
Ladies First is de nieuwe, krachtige en duurzame beweging die eist dat Nederland in 2050 100% schoon is. Met de registratie van je naam op deze site, ondersteun je de eis van Ladies First. We streven naar 1 miljoen leden op 8 maart 2010. 

Sinds vorige week ben ik ambassadeur van dit initiatief van Wubbo Ockels. Hij ziet deze beweging als kans om Nederland te redden. Nederland loopt achter, Nederland moet duurzaam worden. Dit lukt alleen door gezamenlijk als bevolking op te staan en een 100% schoon Nederland te eisen. Elke Nederlander heeft het recht een duurzame toekomst te eisen. Vrouwen voelen zich over het algemeen meer aangesproken door lange termijn verantwoordelijkheid. Mannen zullen zeker willen volgen. Daarom Ladies First. Wil jij ook een schoon Nederland? Meld je nu aan >

Als biologe ben ik verheugd dat -technisch gezien- deze 100% schone toekomst al voor ons klaar ligt. Laten wij deze schone kans grijpen! Ik zet me al jaren in voor de arbeidsparticipatie van vrouwen. Ik noem mijn idee graag ‘duurzaam werken’. Dat is werken dichtbij huis en kinderen met intensief gebruik van de digitale snelweg. Zo rijden wij in 2050 niet alleen elektrisch maar óók filevrij.

Met veel trots heb ik de rol van ambassadeur op me genomen om een bijdrage te leveren aan een 100% schoon Nederland. ‘Het gaat gebeuren als wij dat allemaal willen’ zegt Wubbo Ockels. Graag nodig ik jou uit voor deze inspirerende reis naar ons schone Nederland van de toekomst!

Durf te leven!

Hartelijke groet, Vivienne Westerhoud

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.