Lente

door: Vivienne Westerhoud, hoofdredactrice Mama’s.

Eindelijk is het lente! Alles om me heen lijkt fris groen, vrolijk, warm en nieuw. Ik ben uit een zware winterslaap ontwaakt. Ik heb weer energie, zin en plezier! Ik zag al een weekje zon met mijn dochters met de Pasen. Heerlijk een weekje strand, zee en zon. Zonder zorgen de dag door slenteren op een tropisch eiland, wat kunnen we dat toch goed met z’n drietjes.

Ook zag ik vorige week samen met mijn moeder de opera La Traviata in Amsterdam. De rol van Violetta werd grandioos vertolkt door Marina Poplavskaya. De tranen liepen over vele wangen. Door het volume, de passie, de kracht en zuiverheid van deze stem en de uitstraling van deze jonge charmante vrouw. Wat een prachtige beleving!

Julia (7) bracht nog meer goed nieuws. Ze peinsde wat en begon ineens te grijnzen gisteren. ‘Mam, de zomer duurt langer dan de winter!’ Hoe dan? ‘Nou, de dagen in de zomer zijn langer, dus dan duurt de zomer toch ook langer!?’ Ja, inderdaad! Wij verheugen ons dan ook op een hele lange zomer van april tot oktober. Dat wordt genieten! Geniet je mee?

Durf te leven!

Hartelijke groet, Vivienne Westerhoud

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.