Cadeau per post sturen? 5 X met aandacht kiezen!

Cadeau per post sturen

Wil je graag iemand een hart onder de riem steken? Of een fijne vakantie wensen? Een leuk cadeau per post sturen is in zoveel situaties een bijzonder gebaar. Je kunt niet op iemands verjaardag komen? Per post een mooi cadeau opsturen geeft de jarige het gevoel dat je toch aan haar denkt! Maar wat kun je allemaal opsturen? Dat is veel meer dan alleen een bos bloemen. Bijna alle producten zijn immers online te bestellen. En bij alles wat je opstuurt is het belangrijk je goed te verdiepen in de ontvanger. Waar maak je die persoon nu echt blij mee? De aandacht die jij besteedt aan het kiezen van een cadeau is altijd voelbaar! Maar in welke richting kun je denken? Ik geef je hieronder vijf gewone ideeën, die je met aandacht mooier maakt.

1. Bloemen blijven leuk

ok al kun je origineler uit de hoek komen, bloemen ontvangen blijft altijd heel leuk! Zeker als ze per post aankomen. Welke bloemen kies je? Als je weet van welke bloemen de ontvanger houdt, kun je haar extra blij maken. Het geeft dan ook aan dat je speciaal moeite hebt gedaan. En de bloemen met aandacht hebt uitgekozen.

2. Brievenbus cadeau per post: borrelpakket

Natuurlijk kun je een fles wijn opsturen, maar er zijn ook hele leuke alcoholvrije borrelpakketten te koop, die per brievenbuspost verstuurd kunnen worden. Er zijn immers steeds meer mensen die geen alcohol meer drinken, maar wel dat gezellige borrelmoment in ere willen houden. Stuur een brievenbus cadeau voor de borrel met een alcoholvrije versnapering en lekkere hapjes.

3. Compliment van schoonheid: make-up

Als je make-up opstuurt naar je vriendin, zus of moeder, zoek dan goed uit waar zij blij van wordt. Gebruikt zij een bepaald merk, waar zij dol op is? Zomaar iets sturen is vaak zonde van je geld. Ga maar na, als je zelf een product cadeau krijgt dat je niet gebruikt. Dat belandt na jaren uiteindelijk in de prullenmand.

4. Lekker in bad producten

Als iemand een zware tijd heeft, dan zijn relaxmomenten belangrijk om aan te bieden. Je laat hiermee zien dat je meeleeft. Dat je ziet dat iemand een ‘break’ verdient. Stuur heerlijke badproducten en lekkere bodyolie. Of boek een massage bij een salon in de buurt. Maar wel alleen als je zeker weet dat de ontvanger daarvan houdt.

5. Een goed boek, persoonlijk uitgezocht

Zomaar een boek opsturen doet het niet. Ook niet als je het zelf een goed boek vindt, dat iedereen echt zou moeten lezen. Daar heeft een ander weinig aan. Vroeger kreeg ik zoveel boeken cadeau, terwijl ik nauwelijks ooit las. Dat voelde niet alsof de gever zich verdiept had in mijn interesse of behoefte. Kies dus wel het juiste boek. Misschien iets over een nieuwe hobby, een reis die gepland staat of een roman van een schrijver, waarvan je weet dat de ontvanger enthousiast is.

Ik kan nog wel even doorgaan met voorbeelden. Eigenlijk kun je alles opsturen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het enige wat je hoeft te doen is je even echt goed inleven in de ontvanger. Daardoor kun je het meest onvergetelijke cadeau of presentje naar iemand sturen. Dan is het net of je even bij elkaar bent. Want aandacht geeft verbinding!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.