boek: Vrouwen en Geld

Hoe heb jij je geldzaken geregeld? Zou je er bij een scheiding financieel op achteruit gaan? En hoe zit het met dat pensioen van je? Heb je tegen die tijd een appeltje voor de dorst?
De meeste vrouwen moeten nogal wat overwinnen om zich te verdiepen in hun financiën (‘saai’, ‘ingewikkeld’, ‘ik geef het liever uit’). Voor hen is Vrouwen en geld geschreven.
Denise Hulst en Wilma van Hoeflaken zijn de redders in nood. Ze helpen je je geldzaken op orde te krijgen, op het gebied van werk, kinderen, pensioen, scheiding en overleg met je partner. Want het is de hoogste tijd om je financiën op orde te krijgen.
Denise Hulst is organiser en geeft trainingen op het gebied van werkplekorganisatie, tijd- en energiemanagement. Zij schreef eerder Veel te doen, weinig tijd?, Tijdig van kantoor, Efficiënt e-mailen en Weg met die rommel.
Wilma van Hoeflaken werkt als journalist voor onder andere NRC Handelsblad en Binnenlands Bestuur. Ze is een expert op het gebied van personal finance, belastingen en pensioen.
te koop bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.