De Yoga Keuken, 100 vegetarische recepten kookboek

De Yogakeuken kookboek

De Yogakeuken is een mooi gebonden kookboek met 100 vegetarische recepten voor meer energie, balans en geluk. Het is niet alleen voor mensen die regelmatig yoga beoefenen, ook al is het een mooie combinatie. De heerlijke en gezonde vegetarische gerechten zijn vrij van gluten en geraffineerde suikers. Ideaal voor iedereen die zijn geest in balans wil brengen of behouden. En zeer geschikt om je lichaam meer energie te geven.

Recepten voor lichaam en geest

We zijn allemaal op zoek naar een beteren mentale en fysieke gezondheid. We willen meer energie en geluk ervaren. Er is geen betere manier om dat te bewerkstelligen dan gezond te eten. In De yogakeuken vind je gerechten die je mentale en fysieke energie in balans brengen. Deze gezonde recepten hebben ook een positieve invloed op je geluksgevoel. Het is niet moeilijk om in je eigen keuken lekkere en voedzame voeding te bereiden. Van de eenpans-masala dhal en de buddha bowl met noedels tot een karamelgebakje met een knapperig korstje. Zonder geraffineerde suiker natuurlijk.


LEES OOK: Welke 4 meelsoorten zijn glutenvrij?Bestel de Yogakeuken nu bij bol.com:

Over de auteur van de Yogakeuken

De Australische Kimberly Parsons is naast chef en fervent yogi ook oprichter van Retreat in Soho, Londen. Het is een café waar heerlijke en gezonde gerechtjes worden geserveerd. Zij is toonaangevend in de Londense yoga- en healthy food scene. Het is haar missie om mensen op een andere manier naar gezonde voeding te laten kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.