Spelen en leren met Bobo 3D website & -app

spelen en leren met BoboBobo is het eerste tijdschrift in Nederland dat met een 3D-website en 3D-app voor kleuters komt. Kinderen kunnen vanaf nu op www.bobo.nl en met de gratis Bobo-app educatieve spelletjes spelen. Ze gaan zelf op ontdekkingstocht in de Bobo-boomhutten, worden uitgedaagd met spelletjes op hun eigen niveau en worden hiervoor beloond met dieren in de Bobo-tuin.

Vermaak voor kleuters

Al jarenlang is bobo.nl de best bezochte website voor kleuters. Elke maand vermaken ruim 100.000 kleuters zich urenlang met leuke en leerzame spelletjes. Sinds dit schooljaar is de Bobo-website vernieuwd en ook als app-versie beschikbaar. Kleuters maken thuis steeds meer gebruik van tablets. In 2012 was de tablet in 33% van de Nederlandse huishoudens aanwezig, op dit moment gebruikt 77% van de gezinnen een tablet. Een Bobo-webapp is dan ook onmisbaar geworden in het leven van kleuters.

Spelen en leren gaat goed samen

Kinderen kunnen door de 3D omgeving echt in de wereld van Bobo stappen. De spelletjes in de boomhut zijn uitgevoerd in 2D, waardoor het idee van een kijkdoos ontstaat zoals kleuters die zelf ook altijd maken. “Bobo is een grappig en ondeugend vriendje van veel kleuters. De tv-serie, die dagelijks wordt uitgezonden op RTL Telekids, heeft zijn populariteit alleen maar laten groeien. Met de 3D-website en 3D-app komen kleuters nog meer in de belevingswereld van Bobo terecht. Spelenderwijs worden ze uitgedaagd op hun eigen leer- en speelniveau. Door edutainment leren kinderen het meest”, aldus, Yvonne Keasberry, hoofdredacteur van Bobo.

Gratis engels leren

In alle hutten van de Bobo-boom kun je een avontuur beleven. In de kleurhut, leeshut, kijk- en luisterhut, speelhut en Engelse garage gaan kleuters zelfstandig aan de slag. Ze kunnen er lezen, kleuren, puzzelen, muziek maken, Bobo-filmpjes bekijken en Engelse woordjes leren.
De Bobo-website en Bobo-app zijn geschikt voor kinderen van circa 3-6 jaar en zijn helemaal gratis te bezoeken en te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.