boek: het kinderbrein

boek het kinderbreinWat je doet vóór de zwangerschap, tijdens de zwangerschap en in de eerste vijf jaren beïnvloedt je kind voor de rest van zijn leven. Dr. John Medina neemt je mee in de ontwikkeling van het kinderbrein van baby tot kleuter. Dit boek het kinderbrein is nog steeds te koop en heel populair bij jonge ouders en hulpverleners.

Wetenschappelijk onderzoek

Hij deelt wat wetenschappelijk onderzoek ons leert over het opvoeden van slimme en gelukkige kinderen van 0 tot 5 jaar en geeft praktische tips die iedere ouder kan toepassen. Het kinderbrein overbrugt de kloof tussen de kennis van wetenschappers en de dagelijkse werkelijkheid van ouders. Met dit boek ‘het kinderbrein’ heb je als ouder de sleutel in handen om meer grip te krijgen op de opvoeding die je jouw kleintje mee wilt geven.

Opvoeden met het boek het kinderbrein

Dit boek is een onmisbaar handboek voor alle opvoeders. John Medina is directeur van het Brain Center for Applied Learning Research aan de Seattle Pacific University. Hij is ontwikkelingsbioloog en onderzoeksadviseur en professor aan de Universiteit van Washington. Medina is getrouwd en heeft twee zoons. Te koop bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.