Avontuurlijk prentenboek: Tom en de kippen

Terwijl Roy Niels door de Himalaya liep ontving hij een sms van mijn zus dat zijn neefje Tom is geboren. Hij was bezig met een reis van meer dan een jaar door Azië en Australië. Reizen is naast tekenen namelijk een van zijn grote hobby’s. Rugzak op en verdwalen. Tijdens zijn reis maakt hij het avontuurlijke prentenboek Tom en de kippen. 

avontuurlijk prentenboek tom en de kippen

Voorlezen voor je kinderen

Voorlezen, plaatjes kijken of zelf lezen, Tom en de kippen is een prentenboek voor alle kinderen. Handgetekende zwart wit prenten met een nostalgische uitstraling in combinatie met kleurrijke karakters. Een origineel cadeau of gewoon een leuk uniek boek op de schap. Tom en de kippen gaan ook graag met jou op avontuur.

Het verhaal

Pff, wat een saaie dag! Tom verveelt zich in zijn dorp Saaidam. Hij heeft zin in een avontuur, maar zijn beste vriend Teun is er niet. Ze hadden nog wel afgesproken, waar kan hij toch zijn? Gelukkig zijn de kippen niet ver weg en in voor een spannende reis. Ga jij met de vrienden mee naar Neu-neu-neushoorn eiland, op zoek naar de schat? Slangen, storm en donkere grotten, daar ben jij toch niet bang voor?

Glow in the dark

Ssst, niets tegen papa en mama zeggen hoor, maar onder de dekens kan je stiekem nog lezen wat je vriendjes aan het uitspoken zijn! Een aantal bladzijden zijn volledig gedrukt met glow in the dark inkt. In het donker komen pagina’s tot leven met deze unieke en magische toepassing. Deze inkt is op een natuurlijke basis, hierdoor is zij niet schadelijk voor mens en milieu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.