WINNEN 2X Mepal Babyservies t.w.v. 22,99

Winnen Mepal babyservies

Je baby leren eten met Mepal

Het eerste hapje en het eerste slokje: alle eerste keren zijn speciaal. Met het Mepal Mio babyservies kunnen zelfs de kleinsten vanaf een maand of zes zelf leren eten en drinken. De set bestaat uit een fijne antilekbeker, een oefenbord en een oefenlepel. Alle drie kunnen ze prima tegen een stootje en zijn ze lekker licht van gewicht.

LET OP: deze actie is verlopen. Je kunt niet mee meedoen!

Zowel de beker, het bord als de lepel zijn zo ontwikkeld dat juist kleine handjes er ook goed mee overweg kunnen. En is alles gebruikt? Dan gaat het zo de vaatwasser in. De set zit in een mooie verpakking, waardoor het ook een ontzettend leuk kraamcadeautje is! WINNEN Mepal babyservies: Ik mag 2X een set weggeven en hoor graag wat de tafelmanieren van jouw kinderen kenmerkt. Hieronder op mijn website of via Insta of Facebook. Meld je ook even aan via de banner hieronder vóór vrijdag 2 juli 2021 om 9.00 uur.


LEES OOK: Vers biologisch eten voor je baby en kindje
EN Welke babyhapjes mogen niet ontbreken in jouw koelkast?


WINNEN Mepal Babyservies 3-delig

Mepal babyservies MIO 3 delig winnen

Hier op Mamas mag ik 2X de 3-delige Mepal Mio set babyservies weggeven. De set bestaat uit een antilekbeker, oefenbord en oefenlepel. Wil jij kans maken op één van deze sets ter waarde van 22,99 EUR? Laat dan vóór vrijdag 2 juli 2021 om 9.00 uur EN volg mij via Insta of Facebook. Reacties en likes zijn meer dan welkom! LET OP! Deze actie is verlopen, je kunt niet meer meedoen!

Als je meedoet, ontvang je automatisch voortaan de Mamas nieuwsbrief. Met nieuws voor moeders over werk, opvoeden, gezondheid en veel meer. Als je al abonnee bent, meld je dan toch even aan, zodat ik weet dat je kans wilt maken. Ontvang je de nieuwsbrief eenmaal, dan kun je altijd onder elke mail afmelden als je dat zou willen. Ik deel jouw gegevens nooit met anderen. Ik neem de privacy van mijn deelnemers, lezers en volgers al 20 jaar heel serieus.

De voordelen van Mepal babyservies:

 • Kan prima tegen een stootje
 • Het mag in de vaatwasser
 • Lekker lichtgewicht
 • Leuk als kraamcadeau!

Wat zijn de tafelmanieren van jouw baby of peuter? En waarom zou deze Mepal set jou uitkomst bieden? Laat het weten!

32 reacties

 1. betsie Soepenberg

  Het zou een mooi begin zijn….wij hebben namelijk kleinkinderen een drieling geboren september 2020. Zij gaan nu beginnen aan vast voedsel.

  het mooiste zou een sterke van drie zijn…

 2. Ik ben de tijd van kleine kinderen wel voorbij, het ‘opa-zijn’ glanst al een beetje aan de horizon. En dan is zo’n setje heel handig om in huis te hebben.

 3. Mijn lieve nichtje kan alles “Zalf” & etenstijd is een hoop geknoei. Dit serviesje past perfect bij haar razendsnelle groei. Heerlijk eten en wat spelen tegelijkertijd. Met deze mooie Mepal set wordt ze snel een grote meid. Die meer naar binnenkrijgt dan op de grond, de lampen of haar slab. Oefening baart kunst niet waar, met elke hap voor stap. Hoop mijn zus haar kleine meid er blij mee te maken. Oh wat zal haar eten dan extra lekker smaken. Op dit prachtige baby servies gaan vast alle groentjes erin. En blijven de witte keukenmuren ook schoon bij haar gezin 😀

 4. Leuke winactie, heel erg handig, ik doe graag mee.

 5. Xaviera Jamie

  Dit is een perfecte set die we binnenkort kunnen gaan gebruiken omdat Sem van de fles af mag! Mepal is onverwoestbaar en ook gemakkelijk om mee te nemen!

 6. ‘Zelf!’, dat is het favoriete woord van onze dochter. Aan de ene kant heel mooi, aan de andere kant soms vermoeiend met alle gevolgen van dien. (Lees: melk tegen de muur, pasta in haar haren, mijn vriend die met een chocoladevlek in zijn overhemd naar zijn werk gaat om daar nietsvermoedend een vergadering bij te wonen, gesneuvelde bordjes..) Wij doen dus heel graag mee voor onze kleine ‘doehetzelver’. 😉

 7. Tafelmanieren bij ons zijn simpel: aan tafel blijven zitten tot iedereen klaar is met eten en “ik lust niet” bestaat niet, je eet net zo veel happen als je oud bent.
  Deze prachtige set zou ik aan mijn collega willen geven, op dit moment zwanger van een jongetje, dus een superleuk extra kraamcadeau.

  • Net zoveel happen als je oud bent, grappig is die! En heerlijk als je kids alles willen eten.

   • Ik heb dit van mijn moeder meegekregen. Wij moesten dit ook, net zo veel happen als je oud bent en eten wij doperwtjes dan zijn het geen doperwtjes maar een volle lepel aan doperwtjes ….. Ik moet zeggen het werkt en naarmate de kinderen ouder worden gaan ze meer smaken waarderen en eten ze ongemerkt toch meer dan ze denken (had ik nu al 6 lepels gegeten?)

 8. Dat is super handig. Zou mooi voor onze zoon zijn die net pas met het eten begint

 9. Leuk, handig voor mijn kleinzoon!

 10. Hier zijn de tafelmanieren eigenlijk best prima, maar ik moet mijn zoontje nog eten en drinken geven dus hier hier is het (nog 😉 geen knoeiboel.
  Deze prachtige set kan ons dus nog heel goed van pas gaan komen èn wat reuze handig zeg dat alles in de vaatwasser kan/mag.
  Ik maak heel graag kans dus bij deze mijn deelname…

 11. Dit zou een geweldig kraamcadeau zijn voor mijn beste vriendin!

 12. Super leuk!! Ik doe heel graag mee! Een hele goede vriendin van mij is zwanger van een jongetje. Zij heeft twee kindjes verloren en we bidden dat het deze keer wel goed mag gaan. Zou haar zo graag verrassen met dit mooie setje!

 13. Jacqueline van de

  Hier wordt geprobeerd alles zo snel mogelijk op de grond te gooien, dus alleen al die antilekbeker is geweldig, maar misschien als ze het moois ziet staan voor haar neusje, dat ze spontaan rustig wordt

 14. Ik doe mee voor mijn nichtje. Tegenwoordig heeft ze er een handje van om alles op te grond te gooien of lekker te smeren 😉

  • Heerlijk! Misschien dat haar aandacht door dit servies afgeleid wordt en leert zij het leuk te vinden om te oefenen alles op haar bordje te houden:)
   Leuk dat je meedoet!

 15. Leuk ik wil graag winnen ik vind het mooi en schattig

 16. Erg leuk voor mijn collega, die verwacht binnenkort haar eerste kindje, dit zal een leuk cadeautje zijn!

 17. erg leuk voor onze dochter van 1, die nu echt mee met ons aan tafel eet, en dus ook haar eigen bordje en lepel wil, al is het nog een knoeiboel toch belangrijk dat ze dit leert ontdekken, wij doen graag mee aan deze actie

  • Leuk om te horen! Ja, die knoeiboel hoort erbij. Ik had voor mijn kleintjes zelfs verf op de muur gedaan, die je af kon nemen. Want soms vloog het eten in ’t rond:) Zeiltje op de grond, en eten voor het bad!
   Superleuk dat je meedoet!
   Groetjes, Vivienne

 18. Leuk voor mijn kleine neefje die 10 juni jl. 1 jaar is geworden, Dit servies komt voor hem als geroepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.