Zwanger maar stylish aan het kerstdiner!

Met de feestdagen voor de deur, neemt de druk om er goed uit te zien steeds harder toe. Welke schoenen passen bij mijn nieuwe jurk, kan ik deze oorbellen twee jaar achter elkaar dragen en kan iedereen zien dat mijn kerst-kilo’s van vorig jaar er dit jaar nog niet af zijn? Och och, wat een stress verwekkende dagen zijn het toch! Maar, stel nou dat je zwanger bent? Zwanger zijn én er goed uitzien, veel mama’s to be vinden dat best lastig. Je lichaam verandert aan alle kanten, de hormonen gieren door je lijf en hoe laat je die ronde buik het mooiste uitkomen? Ik geef je tips!

  1. Kijk goed naar je nieuwe lijf. Van zwanger zijn wordt niet alleen je buik dikker, maar je hele lichaam verandert. Wat past goed bij die mooie nieuwe rondingen? Gun jezelf de tijd om het te ontdekken!
  2. Een fresh haircut geeft jou de kans om te stralen! Geef die mooie lokken extra aandacht als je de aandacht even van je buik wil afleiden.
  3. Die super hoge stiletto’s kan je deze kerst misschien maar beter in de kast laten staan. Maar kerst zonder hakken? No way! Ga voor een lager model dan je gewend bent en schop ze na het ontvangst van de gasten lekker uit.
  4. Accessoires zijn altijd goed, en als je zwanger bent al helemaal. Nu hoge hakken misschien wat lastig zijn, pimp jij je look met mooie kettingen en opvallende oorbellen.

Geen tijd om tussen het volstoppen van de kalkoen en het inschenken van de drankjes uitgebreid outfits uit te zoeken? Neem een kijkje naar de collage en laat je lekker inspireren!

Mara BlikslagerMara Blikslager (21 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine Damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.